Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bli av med skulder - Del 4

Måndag, 26 September 2011

Har du kommit till detta steg är det riktigt bra. Då detta innebär att du har betalat tillbaka dina skulder och numera är skuldfri. Dock gäller det fortfarande att tänka till noga.

Att ha problem med ekonomin är som du säkert märkt inte speciellt skoj vilket gör att du ska undvika det i framtiden. Därför gäller det att lägga upp en ny budget som du kan följa. Eftersom du numera har mindre kostnader till lån osv kan du självklart unna dig lite mer saker i vardagen. Detta är något man ska göra men det gäller att göra det på en lagom nivå.

Vidare ska du se till att spara undan pengar till en buffert som kan användas för oförutsedda utgifter som ofta kan dyka upp. Ta sedan och spara lite pengar till något annat trevligt som du önskar göra exempelvis att ge sig ut och resa, köpa en bil eller renovera hemmet.

Exakt vad du väljer att göra med pengarna är självklart helt upp till dig själv. Men se bara till att du har en balanserad budget som går att hålla utan att riskera framtida ekonomiska problem.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Nya blogginlägg

Buffert istället för att låna Måndag, 03 Maj 2021
Ta ett lån och investera pengarna? Tisdag, 29 December 2020
Låna snabbt men fundera långsamt Fredag, 11 December 2020
Finansiera julen på rätt sätt Torsdag, 03 December 2020
Låna som pensionär Måndag, 12 Oktober 2020
Bättra på dina inkomster Onsdag, 26 Augusti 2020