Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Vi tar sikte på 2014

Tisdag, 14 Januari 2014

Då har vi nu kommit en bit in på 2014 och det är dags för oss att börja jobba med sidan igen efter lite semester vid jul.

Tittar man tillbaka på förra året och vad som hände här på sajten så var det kanske inte frågan om så många stora saker. Det mest uppenbara är att vi uppgraderade våra jämförelser. Vi själva säger att vi bytte från typ ver 1.2 till 2.0 för så stora förändringar är det faktiskt frågan om.

Kanske det inte syns vid en snabb koll men det går numera att jämföra på flera variabler vilket vi tror är positivt för er som besöker oss.

Annars har vi inte gjort så mycket på själva sidan under 2013 och den enkla förklaringen till detta är att det redan finns information om det mesta när det gäller lån. Vi kanske får hoppas att någon hittar på ett helt nytt sätt att låna ut pengar på så att vi får något nytt att skriva om ;).

Tittar man på våra planer för 2014 så säger de nog nu mest att vi kommer att lägga in en avdelning om kreditkort här på sajten. Kreditkort som faktiskt är en form av lån egentligen. Ordet kredit betyder ju t o m lån om man ska vara noga. Vi kanske skulle döpa avdelningen till lånkort. Annars finns det nog för tillfället inte planer på något direkt nytt till sidan om man bortser från att vi självklart uppdaterar räntor, bloggen och eventuella regler som ändras för de olika typerna av lån.

Men det kanske är så att vi kommer på något bra att utvidga sidan med. Isf kommer det säkert att vara något jättebra och då lär vi inte tveka på att lägga in det. För målet med sidan är ju att den ska vara den bästa vi möjligt kan göra.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Nya blogginlägg