Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Vi förbättrar våra artiklar

Söndag, 16 Mars 2014

I våra ögon har vi bra artiklar på denna sajt. Speciellt om man jämför med många av våra konkurrenter. Sen ska det klart sägas att det finns ett antal andra seriösa aktörer som har artiklar som också håller ordentlig klass.

Tyvärr finns det dock ganska många sajter som tar upp det här med lån som inte känns direkt seriösa. De sidorna har antingen i princip inga artiklar alls eller så är det bara en massa reklam för de långivarna som de tycker betalar bäst.

Riktigt så jobbar vi ju inte på denna sajt. Visst har vi reklam men vi har t ex valt att alltid ordna våra listor efter vilka som är billigast och detta är oavsett ifall vi får pengar eller ej från de långivarna. För vi tjänar inte några pengar alls på flera av de långivare som vi har här på sajten. T ex betalar inte flera av de stora bankerna oss något ifall vi förmedlar ett lån till dem. Men vi tycker att det känns klart mer seriöst att jämföra räntor från dessa också.

Vi som driver denna sida har som mål att tjäna pengar på den, att säga något annat vore att ljuga. Men vi tror oss tjäna mest pengar i längden på att göra en sida som är så bra som möjligt.

Av just denna anledning har vi sedan ett tag sedan sjösatt ett ganska stort projekt här på sajten. Även om det inte märks direkt för våra besökare så har vi startat upp med att gå igenom alla texter som går att hitta här på sida. Något som faktiskt är ett stort jobb som tar oss ganska många timmar.

Detta ska förhoppningsvis vara klart inom en ganska snar framtid och vi hoppas att det ökar kvaliteten här på sidan. För många av artiklarna är skrivna för flera år sedan och det kan ju ha hänt en del saker sedan dess eller så har vi kommit på flera saker att skriva in helt enkelt. Nu ska även sägas att det inte bör finnas några större fel på sajten då vi hela tiden ändrar om några regler ändras. T ex skrev vi artiklarna till sajten innan det infördes ett tak på 85 % i bottenlån och detta har vi självklart ändrat i texterna. Ofta kan en genomgång av en artikel handla om att skriva några meningar på ett litet bättre vis och sedan lägga till lite bra information som vi inte tog med första gången.

Sammantaget hoppas vi att detta arbete ska göra vår sida ännu bättre vilket för med sig att ni som besöker oss får en bättre upplevelse.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Nya blogginlägg

Buffert istället för att låna Måndag, 03 Maj 2021
Ta ett lån och investera pengarna? Tisdag, 29 December 2020
Låna snabbt men fundera långsamt Fredag, 11 December 2020
Finansiera julen på rätt sätt Torsdag, 03 December 2020
Låna som pensionär Måndag, 12 Oktober 2020
Bättra på dina inkomster Onsdag, 26 Augusti 2020