Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Kreditkort - Ny avdelning på sajten

Tisdag, 13 Maj 2014

Tidigare har jag talat om att en avdelning med kreditkort skulle var på väg hit till sajten. Denna avdelning har nu börjat att ta form. Vi har ännu inte lagt in riktigt allt som ska finnas med men vi har vår jämförelsedel klar så vi tänkte att det var lika bra att lägga ut delen. Tanken är sedan att vi under en period kommer att lägga till lite fler artiklar med jämna mellanrum.

Att vi har lagt upp en avdelning om kort är inte så konstigt egentligen då ett kreditkort eller betalkort för den delen faktiskt är en form av lån. Oavsett om du betalar tillbaka alltid direkt och slipper ränta eller väntar och får betala ränta så är det lånade pengar.

Vi har även några artiklar där vi tittar på bankkort och vad det är. Här är det inte frågan om lån längre men det hade känts konstigt att lägga upp en avdelning om kort och sedan bara prata om betalkort och kreditkort.

Funderar du på ett kredit eller betalkort kan det alltså vara idé att titta in på just denna avdelning här på Alltomlån.com. För det är lika viktigt att jämföra ett kreditkort som ett vanligt lån.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Nya blogginlägg