Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Insplanet har hittat till Alltomlån

Tisdag, 19 Oktober 2010

Insplanet är ju väldigt kända för att de länge har sysslat med att jämföra priser på t ex försäkringar. Nu har de dock också börjat med att förmedla lån.

Som sagt var har Insplanet sedan tidigare hjälp mängder med besökare att hitta en så pass billig försäkring som bara möjligt. Nu har de även börjat med att förmedla lån. Detta innebär att du skickar in en ansökan till Insplanet som då kommer visa dig information om de olika villkoren som långivarna har.

Efter det att du har bestämt dig kommer du att få de pappren som det krävs att du skriver under och skickar in innan lånet kan betalas ut. Det är privatlån och bolån som Insplanet har jämförelser på.

Villkor för att kunna bli godkänd för ett lån är att du har en månadsinkomst på minst 12 500 kr. Inte har några aktiva betalningsanmärkningar. När det gäller privatlån går det att få hjälp med lån på 10 000 - 350 000 kr. Bolån kan självklart vara större, där kommer värdet på den köpta bostaden att inverka mycket på storleken på det möjliga lånet.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Nya blogginlägg

Buffert istället för att låna Måndag, 03 Maj 2021
Ta ett lån och investera pengarna? Tisdag, 29 December 2020
Låna snabbt men fundera långsamt Fredag, 11 December 2020
Finansiera julen på rätt sätt Torsdag, 03 December 2020
Låna som pensionär Måndag, 12 Oktober 2020
Bättra på dina inkomster Onsdag, 26 Augusti 2020