Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Vivus - Nya på sajten

Söndag, 10 Oktober 2010

Vi har under de senaste dagarna lagt upp en ny långivare här på sajten. Det är Vivus som vi nu har lagt till. Detta är ett låneinstitut som sysslar med mikrolån.

Lite snabbt kan man säga att de lånar ut mellan 1 - 4 000 kr. Detta är dock de återkommande kunder kan låna. Är man inte kund hos dem sedan tidigare går det bara att låna max 2 000 kr första gången.

Vad skiljer dem?

Det är väl egentligen tre saker som står ut lite med Vivus jämfört med många andra långivare. Detta är att det dels går att förlänga låneperioden om man så önskar. Självklart kostar detta extra vilket bör övervägas först.

Det andra som skiljer dem åt är att det är gratis för nya kunder att låna första gången. Vill man låna igen kommer det då att kosta pengar.

Möjligheten finns även att styra över hur lång lånetiden är från början. Det går att välja fritt upp till 30 dagar. Priset blir självklart lägre desto kortare låneperiod man väljer. Förlängningen av lånet kommer alltså i frågan efter denna period.

Ett alternativ eller ej?

Som vanligt när det gäller mikrolån ska man vara försiktig när det gäller att låna pengar. Det kostar ju ofta förhållandevis mycket pengar att låna. Men om man har bestämt sig för att låna kan det klart vara en idé att kolla upp Vivus. Att det är gratis att låna första gången är ju en trevlig bonus. Sen gäller det ju bara att mentalt ställa in sig på att det bara är första gången som det är gratis.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Nya blogginlägg

Buffert istället för att låna Måndag, 03 Maj 2021
Ta ett lån och investera pengarna? Tisdag, 29 December 2020
Låna snabbt men fundera långsamt Fredag, 11 December 2020
Finansiera julen på rätt sätt Torsdag, 03 December 2020
Låna som pensionär Måndag, 12 Oktober 2020
Bättra på dina inkomster Onsdag, 26 Augusti 2020