Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Tveksam tjänst

Onsdag, 23 Juni 2010

Driver man en sajt som Alltomlån.com är det ganska naturligt att man även följer bloggar inom detta område. Och i just en sådan hittade jag en mycket intressant artikel som varnade om en tvivelaktig tjänst.

Denna artikel handlade om Smscash.se som har en tjänst där man kan via SMS få ut olika erbjudanden om kampanjer och liknande från olika långivare. Detta låter ju kanske som en bra idé men om man läser lite noggrannare så upptäcker man att det visst kostar 99 kr per utskickat SMS. Sen är de snälla och max skickar ett SMS i veckan men totalt blir det ju en cirka 400 kr i månaden.

För 400 kr får man då alltså ett SMS som säger var man kan låna pengar så billigt som möjligt för tillfället. Detta är enligt mig extremt dyrt för en sådan tjänst. Speciellt med tanke på att det finns många sajter här på nätet som jämför priser hela tiden på SMSlån. Vi har det här på Alltomlån.com och det finns många utöver oss som har liknande information. Denna information kostar inte ett enda öre för våra besökare.

Därför känns det som att man verkligen bör överväga innan man använder sig av Smscahs.se då det troligen är att slänga pengar i sjön.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Nya blogginlägg

Buffert istället för att låna Måndag, 03 Maj 2021
Ta ett lån och investera pengarna? Tisdag, 29 December 2020
Låna snabbt men fundera långsamt Fredag, 11 December 2020
Finansiera julen på rätt sätt Torsdag, 03 December 2020
Låna som pensionär Måndag, 12 Oktober 2020
Bättra på dina inkomster Onsdag, 26 Augusti 2020