Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Låna 500 kronor

Tisdag, 12 Oktober 2010

När mikrolånen och smslånen kom ut var det ganska vanligt att det gick att låna 500 kronor. Denna möjlighet försvann sedan nästan helt utan det gick bara att låna större summor.

Men nu har faktiskt de allra minsta lånen gjort en liten comeback på marknaden, vilket förhoppningsvis många gillar.

Det är nämligen så att flertalet låneinstitut har börjat att låna ut denna summa igen. Det är flertalet som t ex använder detta som en introduktion för nya kunder. De kan helt enkelt låna 500 kronor utan kostnad om de är nya kunder. Vill de låna pengar sen igen är det dock inte säkert att det går att låna så lite pengar.

Denna utveckling är lite intressant tycker jag nog allt. Sen ska det nog till stor del ses som en marknadsstrategi från låneinstituten då de på detta sätt få många nya kunder som senare kan ta nya lån från dem. Det viktiga då är att komma ihåg att bara för att ett tidigare lån tagits så finns det inget alls som säger att pengar alltid måste lånas från samma långivare. Trogen ska man bara vara om det är det bästa ur ett eget ekonomiskt perspektiv.

Vill du läsa ytterligare lite om att låna 500 kronor kan du läsa vår vanliga artikel om detta. Där hittar du även lite mer information om ett antal långivare som erbjuder just detta storleken på lån.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Nya blogginlägg

Buffert istället för att låna Måndag, 03 Maj 2021
Ta ett lån och investera pengarna? Tisdag, 29 December 2020
Låna snabbt men fundera långsamt Fredag, 11 December 2020
Finansiera julen på rätt sätt Torsdag, 03 December 2020
Låna som pensionär Måndag, 12 Oktober 2020
Bättra på dina inkomster Onsdag, 26 Augusti 2020