Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Mikrolån dygnet runt

Mikrolån är som bekant lån som är tänkta att lösa ekonomisk situation av det kortvariga slaget. Eftersom lånet ofta bara sträcker sig i 30 dagar fungerar det inte bra för några längre situationer. En sak som har gjort mikrolån så pass populära är att de är väldigt enkla att skaffa, något som både har fördelar och nackdelar.

Går det att få ett mikrolån när som helst på dygnet?

Svaret på denna fråga är tyvärr oftast nej. De vanligaste rutinerna från långivarna innebär att ansökningar inskickade i början av eftermiddagen även innebär att pengarna kommer att betalas ut samma dag. Skickas en ansökan in senare på dagen kommer pengarna inte med säkerhet att finnas på kontot samma dag. Ansökningar på helger innebär normalt att pengarna inte kommer in före måndag morgon, förutsatt att denna måndag inte är en röd dag.

Det som man dock alltid kan göra är att skicka in sin ansökan under hela dygnet. Om du vill ansöka direkt på nätet klockan 03:00 går det utan problem. Sen kommer ansökan troligen inte behandlas innan kontorstid dagen efter.

Spelar det någon roll?

Pengarna som man får in efter att man tagit ett mikrolån är ju till för något temporärt. Normalt är det så att dessa saker som pengarna bör användas till även är sådana prylar som inte kräver några pengar under kvällen eller natten.

Sen finns det ju självklart undantag och då är det tyvärr svårt att få tillgång till pengar tillräckligt snabbt. Är det så att man känner ett stort behov av att låna pengar när det inte går bör man noga överväga ifall det verkligen är något tvunget. Kanske är det bättre att vänta till dagen efter. Eftersom det handlar om hyfsat stora kostnader i förhållande till storleken på det tagna lånet är det viktigt att verkligen fundera igenom noga ifall ett lån behövs eller ej.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta snabblån / SMSlån

Snabb jämförelse av snabblån / SMSlån och små lån. Här räknas även kontokrediter in. Kolla in alla långivare och jämför räntor, avgifter och andra villkor. Välj lånebelopp och löptid som passar dig, samt filtrera så att endast rätt typ av lån syns. Kolla även in vår stora jämförlse av snabblån.

Topp 10 långivare som erbjuder Snabblån / SMSlån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning