Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Lånblogg - Blogg om finans, ekonomi och lån

Här kommer det flera gånger varje vecka nya blogginlägg som handlar om lån, ekonomi och sådant som kan påverka eller kopplas till dessa saker. Du är välkommen att läsa vår blogg och får gärna även kommentera och diskutera sådant som skrivs. Kommentera gör du genom att klicka dig in på en artikel och skriva din kommentar längst ner på sidan. Gamla inlägg hittar du i kategorierna i menyn.

Ny artikel om att upptäcka försök till bedrägeri
Fredag, 22 Januari 2016

Något som tyvärr alltid är aktuellt är personer som försöker lura andra på pengar. Jag har skrivit om detta tidigare här i bloggen men det tåls att upprepas flera gånger.

 
Finansiera dina köp genom sparande istället för lån
Lördag, 19 December 2015

Det finns många saker vi människor vill ha råd till, vilket kanske blir lite extra uppenbart framåt jul när det finns så mycket man vill ha under julgranen och på julbordet osv. Hur man väljer att skaffa de saker man vill ha kan dock variera. Två vanliga alternativ, som också är varandras motsatser, är lån och sparande.

 
Vi kanske kan glömma Trustbuddy eller???
Söndag, 06 December 2015

Såg en intressant artikel för några dagar sedan som tog upp det här med efterspelet till att Trustbuddy gick i konkurs som jag skrev om tidigare.

 
600 % i maxlån
Söndag, 08 November 2015

Jag blir irriterad lite då och då på media när det gäller deras rapportering. Denna gången handlade det om att det skulle vara synd om speciellt unga för att de i framtiden kanske inte kan låna mer än 600 % av den disponibla inkomsten.

 
Då kan vi glömma Trustbuddy
Lördag, 24 Oktober 2015

Vi har haft med Trustbuddy här på sajten nu i några år skulle jag tro. De har aldrig varit den billigaste långivaren men de har varit intressanta av andra anledningar.

 
Vi fortsätter att öka vårt lånande
Fredag, 25 September 2015

Det är svårt att säga annat än att vi gillar att låna i detta land. Jag följer ett antal ekonomisajter och där brukar det varje månad komma upp statistik över vårt lånande och denna månad var det som vanligt.

 
Sommaren är över
Onsdag, 02 September 2015

Sommaren är alltid en tid på året då det inte händer speciellt mycket här på sajten. Det ska spelas golf, vistas ute i solen m.m. Sitta och skriva artiklar eller blogginlägg om lån är inte speciellt roligt när det är över 30 grader på kontoret.

 
Olika sätt att jämföra mikrolån
Tisdag, 07 Juli 2015

En sak som det inte råder något som helst tvivel om är att det lönar sig att jämföra olika långivare innan man ansöker om ett SMSlån. Men hur olika sidor jämför kan självklart variera och det behöver inte vara något fel alls med det.

 
Vad är haken med ett gratislån?
Måndag, 25 Maj 2015

Min uppfattning är att det inte är riktigt lika vanligt längre med gratislån inom mikrolånsbranschen. Men de finns fortfarande kvar där och det naturliga är ju att tro att det är något lurt med det hela. Men så är det faktiskt inte även om man ska se upp.

 
Hur spam kan se ut
Lördag, 16 Maj 2015

Driver man sidor som handlar om lån kommer man oundvikligen att få en massa spammail till sig. Det är alltid en massa fantastiska erbjuden som finns. Tyvärr fungerar det ju att skicka ut skit som detta.

 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Nya blogginlägg