Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Lånblogg - Blogg om finans, ekonomi och lån

Här kommer det flera gånger varje vecka nya blogginlägg som handlar om lån, ekonomi och sådant som kan påverka eller kopplas till dessa saker. Du är välkommen att läsa vår blogg och får gärna även kommentera och diskutera sådant som skrivs. Kommentera gör du genom att klicka dig in på en artikel och skriva din kommentar längst ner på sidan. Gamla inlägg hittar du i kategorierna i menyn.

Lite sen lyxfälla
Måndag, 15 November 2010

Här kommer mina lite försenade tankar från förra veckans avsnitt att Lyxfällan. Ett avsnitt som faktiskt gav lite bra grejer plus en riktigt skrämmande sak.

 
Vite för Meddelandelån
Tisdag, 09 November 2010

Här har jag tidigare tagit flera gånger att Konsumentombudsmannen, KO har jagat olika mikrolånsgivare för att de t ex inte tagit ut ränta utan istället bara haft en avgift.

 
Lite Lyxfällan igen
Fredag, 05 November 2010

Efter en veckas uppehåll var det kära Lyxfällan tillbaka. Som vanligt blir man lite förfärad över hur mannen med problem agerat.

 
Den framtida räntan
Tisdag, 02 November 2010

Den Indiens centralbank har beslutat att höja sin reporänta till 6,25 %. En klart mycket högre räntan än vår som för tillfället ligger på 1 %. Kan man dra några personliga slutsatsar av detta?

 
Stefan höjer igen
Tisdag, 26 Oktober 2010

Riksbanken beslutade som väntat att höja ränta till 1 %. Detta är ytterligare en ökning med 0,25 % från tidigare.

 
Man kan inte bli annat än imponerad
Fredag, 22 Oktober 2010

Att den senaste finansiella krisen hade mycket att göra med att de amerikanska bankerna lånade ut en massa pengar till folk som sen inte kunde betala tillbaka är ju ganska klart.

 
Veckans avsnitt av Lyxfällan talar för sig självt
Torsdag, 21 Oktober 2010

Normalt brukar jag inte ha speciellt svårt att tänka på lite bra tips från avsnitten av Lyxfällan. Denna gång känns det knappt som man behöver tipsa om så mycket då det borde stå ganska klart för de allra flesta att man inte kan ha utgifter på över 30 000 kr i månaden om man har 0 kr i inkomst.

 
Insplanet har hittat till Alltomlån
Tisdag, 19 Oktober 2010

Insplanet är ju väldigt kända för att de länge har sysslat med att jämföra priser på t ex försäkringar. Nu har de dock också börjat med att förmedla lån.

 
Det andra avsnittet av Lyxfällan
Fredag, 15 Oktober 2010

Här kommer några snabba reflektioner från det andra avsnittet av denna säsong av Lyxfällan. Som alltid ett intressant program om man frågar mig.

 
Låna 500 kronor
Tisdag, 12 Oktober 2010

När mikrolånen och smslånen kom ut var det ganska vanligt att det gick att låna 500 kronor. Denna möjlighet försvann sedan nästan helt utan det gick bara att låna större summor.

Men nu har faktiskt de allra minsta lånen gjort en liten comeback på marknaden, vilket förhoppningsvis många gillar.

 
<< Första < Föregående 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Nästa > Sista >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Nya blogginlägg