Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Lånblogg - Blogg om finans, ekonomi och lån

Här kommer det flera gånger varje vecka nya blogginlägg som handlar om lån, ekonomi och sådant som kan påverka eller kopplas till dessa saker. Du är välkommen att läsa vår blogg och får gärna även kommentera och diskutera sådant som skrivs. Kommentera gör du genom att klicka dig in på en artikel och skriva din kommentar längst ner på sidan. Gamla inlägg hittar du i kategorierna i menyn.

Är mikrolån av ondo?
Måndag, 17 Januari 2011

Jag läste idag en ganska intressant artikel om det alltid heta ämnet mikrolån. Denna artikel var skriver av Easycredit vilket man klart ska veta. Det är ju tämligen klart att de är intresserade av att denna typ av lån som de själv sysslar med ska få så bra publicitet som möjligt.

 
Rörlig ränta inte lika populärt 2010
Tisdag, 11 Januari 2011

I olika inlägg här under året har jag framfört att det blivit mindre vanligt med rörlig ränta. Jag har även flera gånger pratat om att det nog kan vara idé att fundera på att binda bolånen.

 
Statistik för SMSlån
Torsdag, 06 Januari 2011

SMSlån är alltid ett populärt ämne att diskutera. Många har väldigt bestämda åsikter rörande denna fråga. Vi har här t ex på Alltomlån många som besöker våra sidor med information om just denna typ av lån. Det är därför lite intressant att titta på de siffrorna som SMS Pengar Norden AB har valt att offentliggöra.

 
Förfrågningar sparas numera bara ett år
Tisdag, 04 Januari 2011

Att ha för många förfrågningar har inte varit ett helt ovanligt problem för många som vill låna pengar. Långivarna har sett detta som ett tecken på svaghet hos den som vill låna pengar och därmed nekat ansökningar. Nu har trevligt nog en förändring i kreditupplysningslagen börjat gälla som hjälper till med detta problem.

 
Gott nytt år
Måndag, 03 Januari 2011

Ytterligare ett år har passerat. Är helt otroligt vad tiden går snabbt. Det vi här från Alltomlån.com vill göra är att önska alla ett Gott nytt år.

 
Okunskap om det egna bolånet
Torsdag, 30 December 2010

Att många har bolån är ju ett ganska välkänt faktum. Att detta ofta även är ett väldigt stort lån är ju också ganska klart då husen vi bor i inte direkt är billiga att köpa. Med tanke på detta är det ju logiskt att tro att alla har bra koll på sina bolån. Men tyvärr är det inte riktigt så.

 
Julklapp för dig med studielån
Onsdag, 29 December 2010

Att ha ett lån från CSN tillhör inte ovanligheten i detta land. Det är ungefär 1 miljon som har denna typ av lån. Detta är också en form av lån med en låg ränta varför det inte prioriteras när det gäller att betala tillbaka snabbt. Nu kommer det faktiskt att bli ännu trevligare för oss med denna typ av lån.

 
Undersökning om SMSlån del 2
Fredag, 17 December 2010

I mitt förra blogginlägg skrev jag om en undersökning som gjorts på Expressen som visade på att 94 % var negativa till SMSlån. Nu har även Dagens Industri gjort en liknande undersökning.

 
Undersökning om SMSlån
Onsdag, 15 December 2010

Jag läste om en intressant undersökning som Expressen hade gjort. De ställde helt enkelt frågan till sina besökare "Är det okej att ta SMSlån för vissa inköp?".

 
Har visst varit lite dålig den senaste tiden
Söndag, 05 December 2010

Det har varit lite dåligt med inlägg här i bloggen den senaste tiden. Detta då vi driver flera andra sidor också och ibland måste man lägga fokus på andra prylar.

 
<< Första < Föregående 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Nästa > Sista >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Nya blogginlägg