Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Lånblogg - Blogg om finans, ekonomi och lån

Här kommer det flera gånger varje vecka nya blogginlägg som handlar om lån, ekonomi och sådant som kan påverka eller kopplas till dessa saker. Du är välkommen att läsa vår blogg och får gärna även kommentera och diskutera sådant som skrivs. Kommentera gör du genom att klicka dig in på en artikel och skriva din kommentar längst ner på sidan. Gamla inlägg hittar du i kategorierna i menyn.

Sommar och Alltomlån
Fredag, 29 Juli 2011

Även om vi inte haft den allra bästa sommaren än så länge anser iaf jag att det är riktigt trevligt med denna årstid. Bara att kunna gå ut utan att sätta på sig en massa kläder för att undvika att frys ihjäl är värt mycket.

 
Reporäntan fortsätter upp
Lördag, 09 Juli 2011

Kom på att jag hade glömt att skriva om detta här på bloggen. Men nu är det som väntat att Riksbanken höjt reporäntan med ytterligare 0,25 %.

 
Hur påverkas vi av Grekland?
Torsdag, 23 Juni 2011

Detta är en mycket intressant fråga då vi ju absolut påverkades kraftigt av krisen i USA. Den stora frågan är om det t o m kan vara positivt för oss som har lån?

 
Ränteskillnadsersättning orättvis?
Tisdag, 14 Juni 2011

Önskar man att lösa ett bundet bolån i förtid får man betala så kallad ränteskillnadsersättning. Detta är ett känt faktum och något som görs för att långivarna inte ska förlora pengar ifall någon vill lösa lånet i förtid.

 
Ny bostadsdel på Ekonomi-portalen
Lördag, 11 Juni 2011

Här på Alltomlån.com har vi en stor sektion som handlar om bostadslån och denna drar till sig många besökare. Där hittar du massor av nyttig information ifall du funderar på ett låna pengar till en bostad.

 
Låna pengar med skulder?
Onsdag, 08 Juni 2011

Vi får frågor lite då och då som handlar om att låna pengar när man har skulder. Här ska jag därför försöka att reda upp lite vad som gäller för just denna fråga.

 
Intressant artikel om bolån
Lördag, 21 Maj 2011

Jag läste en intressant artikel om bankernas sätt att räkna på ifall en kund har en tillräckligt stark ekonomi för att få ta ett bolån eller ej.

 
Billig matvecka
Måndag, 02 Maj 2011

På vår systersajt Ekonomi-portalen gjorde vi förra veckan en serie blogginlägg som handlade om hur man kan äta billigt en vecka. Även om maten här var billig så var det fortfarande bra mat som åts. Alltså inte bara en massa nudlar eller liknande hela veckan.

 
Reporäntan upp 0,25 %
Fredag, 22 April 2011

Föga överraskande har Riksbanken valt att höja reporäntan med ytterligare 0,25 %. För dig som följer denna blogg är det ju inte någon direkt överraskning då vi har skrivit om ökningarna nu under ett bra tag.

 
Lyxfällan - "Vi vet inte vad vi ska göra"
Fredag, 15 April 2011

Tittade på förra veckans avsnitt av Lyxfällan idag och blev lite skrämd när personerna inte sa att de visste vad de skulle göra för att komma ur krisen. Att man inte i detalj vet hur man ska agera är helt okej enligt mig men att man inte har någon kolla alls känns inte bra alls.

 
<< Första < Föregående 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Nästa > Sista >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Nya blogginlägg

Buffert istället för att låna Måndag, 03 Maj 2021
Ta ett lån och investera pengarna? Tisdag, 29 December 2020
Låna snabbt men fundera långsamt Fredag, 11 December 2020
Finansiera julen på rätt sätt Torsdag, 03 December 2020
Låna som pensionär Måndag, 12 Oktober 2020
Bättra på dina inkomster Onsdag, 26 Augusti 2020