Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Lånblogg - Blogg om finans, ekonomi och lån

Här kommer det flera gånger varje vecka nya blogginlägg som handlar om lån, ekonomi och sådant som kan påverka eller kopplas till dessa saker. Du är välkommen att läsa vår blogg och får gärna även kommentera och diskutera sådant som skrivs. Kommentera gör du genom att klicka dig in på en artikel och skriva din kommentar längst ner på sidan. Gamla inlägg hittar du i kategorierna i menyn.

Långt ifrån alla jämför räntor på bolån
Söndag, 27 Maj 2012

Här på sajten talar vi ofta om att det är viktigt att jämföra räntorna på bolån innan man ansöker om ett lån. Dock är det verkligen långt ifrån alla som gör detta.

 
Billigare bolån? Börja då jobba på banken
Söndag, 13 Maj 2012

Har du stora bolån och önskar att räntan på dessa skulle gå ner? Isf kan det vara dags att sadla om och börja jobba hos en bank.

 
Kan jag bli miljonär med SMSlån?
Söndag, 06 Maj 2012

Detta är frågan som en person ställer på Flashback. I mina ögon är det en mycket intressant fråga att ställa och då inte med tanke på vad svaret är utan mer vad det leder fram till vidare.

 
Låna upp till 12 000 kr
Fredag, 20 April 2012

Såg precis att Ferratum numera erbjuder sina kunder att låna upp till 12 000 kr. Detta är iaf första långivaren som jag ser vilka lånar ut i form av mikrolån som går över 10 000 kr gränsen.

 
Ökning av bolånemarginalerna
Måndag, 16 April 2012

Det pratas ofta om det där med bolånemarginalerna som många tycker är alldeles för höga. De som tycker detta kommer definitivt inte bli besvikna då de får höra att marginalerna har dubblerats sedan 2006. Detta är iaf vad en analys som Citibank har gjort kommit fram till.

 
Skrämmande vad tidningarna skriver
Lördag, 24 Mars 2012

Det är i mina ögon skrämmande vad tidningar som Aftonbladet skriver för något skräp. Nu har de nämligen publicerat en artikel som talar om vilka stora marginaler som bankerna har när de lånar ut pengar.

 
Konsumentverket tipsar del 5
Söndag, 18 Mars 2012

Nu har vi kommit till de två sista tipsen från Konsumentverket. Denna vecka handlar det om försäkringar och lån.

 
Konsumentverket tipsar del 4
Måndag, 05 Mars 2012

Vi har nu kommit till Konsumentverkets tips 7 och 8 för dig som vill spara in pengar. Denna gång är det el och avtal som tipsen gäller.

 
Dags att kritisera skolsystemet lite
Onsdag, 22 Februari 2012

Jag gillar inte att här kritisera individuella personer så därför är det nu dags för att ta och svinga lite mot skolsystemet istället.

 
Riksbanken sänker reporäntan igen
Fredag, 17 Februari 2012

"Inflationstrycket i svensk ekonomi är lågt. De ekonomiska utsikterna i Sverige har försämrats till följd av utvecklingen i omvärlden", skriver Riksbanken i sitt pressmeddelande.

 
<< Första < Föregående 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Nästa > Sista >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Nya blogginlägg