Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Lånblogg - Blogg om finans, ekonomi och lån

Här kommer det flera gånger varje vecka nya blogginlägg som handlar om lån, ekonomi och sådant som kan påverka eller kopplas till dessa saker. Du är välkommen att läsa vår blogg och får gärna även kommentera och diskutera sådant som skrivs. Kommentera gör du genom att klicka dig in på en artikel och skriva din kommentar längst ner på sidan. Gamla inlägg hittar du i kategorierna i menyn.

SBAB spår framtiden
Onsdag, 10 Juli 2013

Alla långivare som sysslar med bolån försöker självklart alltid att titta in i framtiden för att ligga rätt med sina räntor. SBAB släppte för ett par dagar sedan siffrorna för vad de tror ska hända den närmaste tiden.

 
Är dina sedlar på väg att bli värdelösa?
Lördag, 29 Juni 2013

För tillfället håller Riksbanken på med ett större projekt när det gäller att ändra om vilka sedlar och mynt vi använder. 2015 är när detta verkligen ska ta fart men redan håller vissa saker på att hända.

 
Politik påverkar vårt val av matbutik
Måndag, 17 Juni 2013

Såg idag en intressant undersökning där man kollat på dels vilka butiker vi handlar i ofta men även var vår politiska inriktning ligger.

 
Bo på rätt ställe om du vill spara pengar
Fredag, 14 Juni 2013

Jag har i denna blogg för längesen tagit upp skillnaderna i bostadspriser runt om i landet. Nu har Fastighetsbyrån gjort sin årliga undersökning igen för att ta redan på priserna på olika platser.

 
Spara 10 % och få en trevlig framtid
Lördag, 08 Juni 2013

Ofta kan det vara ganska svårt att få grepp om vad ett bra sparande kan ge i framtiden. Här kommer därför lite intressanta siffror som visar på hur mycket det faktiskt kan ge att investera pengar.

 
Krig på bolånemarknaden?
Söndag, 26 Maj 2013

Som ni kanske har märkt så har bolåneräntorna sänkts ganska ordentligt den senaste tiden utan att det finns någon större anledning varför detta ska hända.

 
Fler än 500 000 har betalningsanmärkningar
Söndag, 21 April 2013

Att betalningsanmärkningar inte är speciellt ovanligt är inte någon nyhet men frågan är ifall så många har koll på statistiken. Faktum är nämligen att det finns över 500 000 svenskar som har betalningsanmärkningar.

 
Vi lånar inte lika mycket men vi lånar friskt
Lördag, 13 April 2013

Det finns som för det mesta annat en massa statistik när det gäller hur mycket pengar som vi svenskar lånar. Hur skuldsatta vi i snitt är har ökat under många år men positivt är iaf att takten har minskat under den senaste tiden.

 
Vad använder du som bokstöd?
Onsdag, 03 April 2013

Historier av denna typ dyker upp lite då och då. Och typen jag tänker på nu är personer som har ägt något i många år utan att veta vad det verkligen var. Här är det frågan om en skinkpress.

 
Skuld hos Kronofogden? Berth har nog större!!!
Söndag, 24 Mars 2013

Att ha skulder hos Kronofogden är inte på något vis bra. Ofta kan det handla om ganska små summor. Har för mig att i senaste avsnittet av Lyxfällan var det en av dem som fastnat där pga av en skuld på 55 kr. Men det finns även de som har betydligt större skulder.

 
<< Första < Föregående 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Nästa > Sista >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Nya blogginlägg