Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Lånblogg - Blogg om finans, ekonomi och lån

Här kommer det flera gånger varje vecka nya blogginlägg som handlar om lån, ekonomi och sådant som kan påverka eller kopplas till dessa saker. Du är välkommen att läsa vår blogg och får gärna även kommentera och diskutera sådant som skrivs. Kommentera gör du genom att klicka dig in på en artikel och skriva din kommentar längst ner på sidan. Gamla inlägg hittar du i kategorierna i menyn.

Vi har förbättrat jämförelserna
Onsdag, 02 Oktober 2013

Även om det inte alltid ser ut som det händer något här på sajten så håller vi nästan alltid på med något fixande av något slag. Tyvärr tar en del sådana saker ganska lång tid varför man inte ser resultatet så snabbt.

 
Försöker bankerna stoppa dig att amortera?
Söndag, 29 September 2013

De senaste dagarna har det gått att läsa en del i media om att bankerna gör det svårt för kunderna att amortera mer än vad de gjorde från början. Innebär detta då att det inte går att betala av lånet snabbare än vad som tänkt?

 
Mail att se upp med
Onsdag, 18 September 2013

Vi har några andra sidor som vi också driver och på vissa går det att kommentera inläggen (något som tanken är att man snart ska kunna göra här på sajten också) och på alla har vi vår mailadress utskriven. Därmed får vi en del dåliga mail.

 
Frågan som inte ställs om bolån
Söndag, 15 September 2013

Finansinspektionen är för tillfället inne och funderar på ifall man ska ha ett amorteringskrav på oss svenskar som har bolån. Självklart får detta kritik från olika håll. Men det jag undrar över är varför man inte frågar sig en sak.

 
Spartips som är bra för hälsan
Söndag, 08 September 2013

Jag har precis givit mig in i en utmaning mot en annan nisse som går ut på att vi ska tappa ett visst antal kilo under de närmaste veckorna. Något som jag förhoppningsvis ska lyckas med.

 
Det kan bli dyrt med bundet lån
Söndag, 01 September 2013

Det eviga valet när man tar ett bolån är om lånet ska vara bundet eller rörligt. Eller om en del ska vara rörligt o en del bundet. Detta är ett val som faktiskt har stor påverkan på din ekonomi.

 
Hur amorterar våra riksbankschefer?
Söndag, 25 Augusti 2013

Att ha ett bolån är tämligen vanligt och detta gäller även för personerna i chefspositioner på Riksbanken. Hur de väljer att amortera på dessa kan vara lite intressant.

 
Vad händer när din bindningstid på bolånet tar slut?
Lördag, 17 Augusti 2013

Såg en intressant artikel för ett tag sedan som handlade om en person som inte sa till sin långivare att han ville ändra till rörligt ränta när bindningstiden gick ut.

 
Skapade sitt egna kreditkort
Söndag, 11 Augusti 2013

Erbjudanden om att skaffa ett nytt kreditkort är inte helt ovanligt att man får till sig via posten. Detta hände en ryss men han gjorde inte riktigt som vi andra o kastade brevet i papperskorgen.

 
Se upp när du är bortrest
Söndag, 04 Augusti 2013

För några dagar sedan kom det en nyhet om att en man blivit vräkt sedan han inte hade betalat in hela hyran under en period då han jobbat utomlands.

 
<< Första < Föregående 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Nästa > Sista >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Nya blogginlägg

Buffert istället för att låna Måndag, 03 Maj 2021
Ta ett lån och investera pengarna? Tisdag, 29 December 2020
Låna snabbt men fundera långsamt Fredag, 11 December 2020
Finansiera julen på rätt sätt Torsdag, 03 December 2020
Låna som pensionär Måndag, 12 Oktober 2020
Bättra på dina inkomster Onsdag, 26 Augusti 2020