Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Lånblogg - Blogg om finans, ekonomi och lån

Här kommer det flera gånger varje vecka nya blogginlägg som handlar om lån, ekonomi och sådant som kan påverka eller kopplas till dessa saker. Du är välkommen att läsa vår blogg och får gärna även kommentera och diskutera sådant som skrivs. Kommentera gör du genom att klicka dig in på en artikel och skriva din kommentar längst ner på sidan. Gamla inlägg hittar du i kategorierna i menyn.

Vi tar sikte på 2014
Tisdag, 14 Januari 2014

Då har vi nu kommit en bit in på 2014 och det är dags för oss att börja jobba med sidan igen efter lite semester vid jul.

 
Gäller att hålla koll på amorteringsplanen
Söndag, 08 December 2013

Om en skuld inte betalas är det vanliga att det går vidare till ett inkassobolag som driver in skulden. Där går det då att sätta ihop en återbetalningsplan. En plan som man verkligen ska kolla igenom.

 
Vi svenskar amorterar minst i Norden
Söndag, 01 December 2013

För tillfället ser det ut som att Finansinspektionen har skjutet upp idén om att införa amorteringskrav här i landet. Frågan är ifall detta verkligen är rätt med tanke på att vi amorterar minst i Norden.

 
Snart dags för julklappar
Söndag, 24 November 2013

Julen är enligt mig en av de trevligaste tiderna under året. För vad kan man annars tycka när det vankas god mat och julklappar. Det gäller dock att tänka till när man köper julklappar.

 
Avanza börjar med bolån
Lördag, 16 November 2013

Internetbanken Avanza har tagit ett beslut om att ge sig in på bolånemarknaden. Och de erbjuder ett lån som är lite annorlunda jämfört med de andra aktörerna.

 
Att tänka på när du besöker sidor om lån
Söndag, 10 November 2013

här tänkte jag ta upp lite grejer som det är bra att tänka på när man besöker sidor om lån. För det finns ganska många sådana här på nätet och denna sida är självklart ett exempel.

 
Skuldproblem och tänker "Jag vet inte var jag ska börja"
Lördag, 02 November 2013

Då mitt jobb innebär att jag jobbar med en sida som denna och några andra som är inriktade på det här med skulder och vad man kan göra för att komma ur dem så anser jag att det är en del av mitt jobb att titta på Lyxfällan. Där hör man ofta deltagarna säga att "Jag vet inte var jag ska börja". Detta har jag tänkt att titta på här.

 
Intressant förslag för förenkling att ta sig ur skuldfällan
Lördag, 26 Oktober 2013

Om de förslag som lämnats till justitieministern går igenom kan det i framtiden komma att bli enklare för de personerna som har hamnat i stora skuldproblem att få hjälp ur detta.

 
Bäst för långivarna att hålla sig till reglerna
Måndag, 07 Oktober 2013

Om regeringen får som den vill kan det bli ganska hårt för företagen som lånar ut pengar i form av mikrolån i framtiden om de inte håller sig till reglerna.

 
Vi har förbättrat jämförelserna
Onsdag, 02 Oktober 2013

Även om det inte alltid ser ut som det händer något här på sajten så håller vi nästan alltid på med något fixande av något slag. Tyvärr tar en del sådana saker ganska lång tid varför man inte ser resultatet så snabbt.

 
<< Första < Föregående 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Nästa > Sista >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Nya blogginlägg