Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Lånblogg - Blogg om finans, ekonomi och lån

Här kommer det flera gånger varje vecka nya blogginlägg som handlar om lån, ekonomi och sådant som kan påverka eller kopplas till dessa saker. Du är välkommen att läsa vår blogg och får gärna även kommentera och diskutera sådant som skrivs. Kommentera gör du genom att klicka dig in på en artikel och skriva din kommentar längst ner på sidan. Gamla inlägg hittar du i kategorierna i menyn.

Som vanligt lite dålig aktivitet
Torsdag, 24 Juli 2014

Som vanligt nu på sommaren har det varit lite dåligt med aktivitet här på sajten och detta speciellt när det gäller bloggande.

 
0,5 % det är sänkningen av reporäntan
Torsdag, 03 Juli 2014

Idag har det rapporterats mycket om det överraskande räntebeskedet som kom från Riksbanken. De flesta hade förutspått att reporäntan skulle sänkas med 0,25 % men få hade trott att den skulle sänkas med en halv procent som blev beskedet. Den nya reporäntan ligger på väldigt låga 0,25 %

 
Vad man resonerar olika angående bindningstid
Torsdag, 05 Juni 2014

Det är nu dags för mig att bestämma vad jag ska göra med en del av mitt bolån. Tre år har gått sedan jag valde att binda upp ränta.

 
Svåra ord = besök vår ordlista
Lördag, 31 Maj 2014

När det gäller lån och ekonomi i övrigt finns de ganska många ord som vi annars inte träffar på ofta i det vardagliga livet. Ord som kan vara mycket viktiga att förstå ifall man ska ta ett lån av något slag.

 
Vad är skillnaden på en bank och ett låneinstitut
Söndag, 25 Maj 2014

Här på sajten försöker vi så gott vi kan att använda rätt uttryck för de olika sakerna som vi skriver om. Dock har vi märkt att när texterna till denna sida skrevs för första gången så använde vi ordet bank lite slarvigt.

 
Kreditkort - Ny avdelning på sajten
Tisdag, 13 Maj 2014

Tidigare har jag talat om att en avdelning med kreditkort skulle var på väg hit till sajten. Denna avdelning har nu börjat att ta form. Vi har ännu inte lagt in riktigt allt som ska finnas med men vi har vår jämförelsedel klar så vi tänkte att det var lika bra att lägga ut delen. Tanken är sedan att vi under en period kommer att lägga till lite fler artiklar med jämna mellanrum.

 
Förändringar är på väg, frågan hur snabbt
Söndag, 11 Maj 2014

Finansinspektionen har ju kommit med lite nya saker som kommer att påverka bolånen framöver. En ökning av räntorna är att vänta.

 
Långivare som ger mikrolånen dåligt rykte
Lördag, 03 Maj 2014

Jag har alltid försvarat att det finns mikrolån på marknaden då jag inte tycker att själva lånet ska förbjudas. Bara för att jag själv anser att det är för dyrt behöver det ju inte betyda att andra också gör det. Men det finns långivare som jag inte tycker har något på marknaden att göra.

 
Tips om bra saker på sajten
Söndag, 27 April 2014

Ibland får man allt ta och slå sig själv lite för bröstet och säga vad man tycker sig ha för några bra saker. Just detta tänkte jag göra nu genom att titta lite på några saker som finns här på sajten.

 
Det fortsätter att vara lugnt
Onsdag, 09 April 2014

I mitt förra inlägg så skrev jag att det inte händer mycket att rapportera om när det gäller lån. Och detta kommer nog att fortsätta ett tag till.

 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Nya blogginlägg