Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Låna 4000

Har du hittat in till denna sida är det troligen för att du är intresserad av att låna just 4 000 kr. Därför presenterar vi här lite bra grundläggande fakta, goda länkar och ungefärliga priser för denna typ av lån. Vill du hoppa direkt till en prisjämförelse kan du bara titta under texten så har vi där en bra lista på olika långivare som sysslar med mikrolån av denna valör.

Låna 4 000 med ett mikrolån

Ska du låna 4 000 kr brukar det vara mikrolån som är det givna alternativet. Ett mikrolån är konstruerat för dig som vill låna pengar snabbt och som inte är ute efter några större summor. Mikrolån är det ordet man använder för att beskriva hela denna kategori av lån där t ex SMSlån också ingår.

Vill du låna 4 000 kr faller tyvärr en del av långivarna bort då de har en maxgräns på 3 000 kr eller mindre. Dock har det blivit vanligare på senare år att låna ut större summor så du kan räkna med att hitta ganska många alternativ. Sen kan det fortfarande vara så att de kräver att du tidigare varit kund och lånat en mindre summa för att få låna så mycket som  4 000 kr. Lite längre ner på denna sida kan du hitta ett par låneinstitut som kanske kan hjälpa dig. I vår jämförelse där hittar du ett * efter de långivare som kräver tidigare lån.

Låna 4 000 kr trots betalningsanmärkning

Det går att låna trots en betalningsanmärkning. De allra flest långivarna godkänner inte ansökningar från personer med betalningsanmärkningar men några låneinstitut kan tänka sig att låna ut pengar även om det finns betalningsanmärkningar. Tänk bara på att din ekonomi verkligen ska vara i tillräckligt gott skick för ett lån. Det finns aldrig några garantier att du får låna pengar bara för att långivaren kan tänka sig att låna ut pengar till personer med betalningsanmärkningar. Det krävs fortfarande att du klarar av en kreditprövning. Sätt dig aldrig i ekonomiska problem för ett så litet lån.

Hur lånar man 4 000 kr?

Det allra smidigaste sättet att låna på är att helt enkelt besöka den långivare som har de bästa villkoren och på deras hemsida fylla i ett enkelt formulär. Denna ansökan kommer sen att behandlas snabbt och du kan få pengar till dig inom kort. Hur snabbt det går beror dels på vilken du har ditt bankkonto hos och vilken tid på dygnet som du ansöker.

Det andra alternativet är att låna 4 000 kr med hjälp av mobilen. Det är inte lika många långivare som erbjuder denna möjlighet och risken är därför att du får betala lite mer för ditt lån. Men om du ändå vill söka med mobilen så går du helt enkelt in på det önskade låneinstitutets hemsida och där kollar upp hur du exakt ska göra för att ansöka. Det skiljer nämligen en del i tillvägagångssätt.

Villkor att hålla koll på

Det viktigaste du behöver hålla reda på är att lånet normalt tas på en väldigt kort tid, tiden är vanligtvis bara 30 dagar. En del långivare erbjuder längre löptid men då får man också betala ett högre pris. Sen är det också viktigt att du tänker på att lånet kommer att kosta cirka 450 kr. Detta betyder att 30 dagar efter att du har lånat 4 000 kr så måste du ha ca 4 450 kr på ditt konto för att betala tillbaka din skuld.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Alltomlån hjälper dig hitta snabblån / SMSlån

Snabb jämförelse av snabblån / SMSlån och små lån. Här räknas även kontokrediter in. Kolla in alla långivare och jämför räntor, avgifter och andra villkor. Välj lånebelopp och löptid som passar dig, samt filtrera så att endast rätt typ av lån syns. Kolla även in vår stora jämförlse av snabblån.

Topp 10 långivare som erbjuder Snabblån / SMSlån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning