Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Låna 100000

Tidigare var det en ganska lång och utdragen process när man ville låna 100 000 kr. Numera är det trevligt nog inte alls det utan du kan räkna med att din låneansökan kommer att behandlas snabbt. Med intåget av Bank-ID och andra liknande identifieringsmetoder har det blivit ännu smidigare.

Tack vare internet har det även blivit mycket smidigare att dels låna och dels att få den informationen som man behöver för att kunna ta sitt beslut om ett eventuellt lån eller ej. Det finns numera många sidor som denna som ger nyttig info. Sen får man inte glömma bort långivarnas hemsidor där du också kan hitta all information som du behöver.

Tänk på att långivarna vill låna ut 100 000 kr till dig då de kommer att tjäna pengar på att låna ut pengarna. Detta innebär att det finns bra konkurrens om att låna ut pengar till dig. Kolla därför runt noga på olika långivarnas hemsidor för att på detta viset hitta de allra bästa priserna.

Lån utan säkerhet

Det vanligaste sättet att låna 100 000 kr på är att ta ett vanligt privatlån. Denna form av lån erbjuder nästan alla låneinstitut som har lån av lite större storlek, vilket betyder att nästan alla har detta i sitt sortiment om man bortser från företagen som bara sysslar med mikrolån. Kort är ett privatlån ett lån utan säkerhet där det går att låna från 10 000 kr och sedan hela vägen upp till 350 000 kr. Löptiden kan du själv styra över och brukar då ligga på 1 - 12 år.

Du kan läsa mer om vad ett lån utan säkerhet innebär på vår specialsida som just det. Som du enkelt hittar genom att följa denna länk.Snabbt kan man dock säga att ett lån utan säkerhet inte är så farlig som det låter utan att det egentligen innebär att du inte erbjuder långivaren något i pant för ditt lån.

Var kan man låna 100 000 kr?

Som vi tidigare har skrivit så finns det många långivare som erbjuder dig att låna 100 000 kr. Ett antal av dem kan du hitta längre ner på denna sida. Andra hittar du genom att göra en enkel sökning i Google. Snabbt kan man säga att alla de stora klassiska bankerna erbjuder lån av denna storlek vilket är positivt för dig som vill låna då det gör att priserna pressas förhållandevis mycket.

Vill du jämföra räntor och andra avgifter för de långivare som vi har listat här kan du besöka vår sida för jämförelse av privatlån. Eller tittar du här under då vi har satt ihop en enkel jämförelse som kan ge en bra grunduppfattning om räntenivåerna.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig att hitta ett lån

Här kan du snabbt och enkelt jämföra privatlån. Billiga lån med längre ränta och längre återbetalningstid. Du kan jämföra många långivare och även filtrera på lån med betalningsanmärkning samt välja löptid och lånebelopp. Vill du kunna specificera mer? Besök vår stora jämförelse av privatlån och konsumtionslån.

Topp 10 långivare som erbjuder Privatlån / Blancolån


Aktivera filter för att endast visa långivare som passar dig:
Aktiva filter:
Du jämför just nu långivare som lånar ut alla lånebelopp.
Jämförelsen är sorterad på lägst ränta.

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst