Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Lån med borgenär - Visst ett litet fel

Måndag, 14 November 2011

När man driver en sida av detta slaget får man hyfsat bra koll på vad folk letar efter på Internet när det gäller lån. En sak som faktiskt ganska många söker efter är lån med borgenär. Nu är det bara ett litet problem med att söka efter detta.

Det är nämligen så att borgenär är den som har en fordran. Vilket alltså innebär att det är långivaren som är borgenär. Detta troliga är ju att man istället letar efter ordet borgensman. En borgensman är en person som går in som säkerhet för att öka chanserna för en annan person att få låna pengar.

Det är väldigt vanligt att folk blandar ihop borgenär och borgensman. För borgensmannen går faktiskt i borgen för den som vill låna pengar. Och från borgen är det ju inte långt till borgenär. Men när man blandar ihop dem så blir det ju att man letar efter ett lån som har en långivare. Vilket ju alla lån har. Den som hittar något annat kan känna sig lyckligt lottad.

Lån med borgensman

Detta är ett bra sätt för den som inte har den starkaste ekonomin att få låna pengar. Det är du som lånar som ska betala tillbaka hela summan till långivaren men om du inte skulle klara det kommer borgensmannen att krävas på pengarna.

Av denna anledning är det mycket viktigt att man är säker innan man pratar med någon annan person om att bli borgensman. Känner du dig säker ett lån med borgensman göra att du dels får tillgång till de pengarna som du behöver men även kan få detta till en lägre ränta. Du behöver inte vända dig till de långivare som har högre räntor då det t ex är större chans att de klassiska bankerna godkänner dig.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Nya blogginlägg