Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Håll koll på ekonomin

Söndag, 21 Mars 2010

Tittade nu några dagar senare på veckans avsnitt av Lyxfällan. Detta är enligt mig ett mycket intressant program som tar upp många tänkvärda saker och inte bara för dem som redan nu har dålig ekonomi.

Ser du på programmet inte bara med "nöjesögonen" utan även tänker till lite när du tittar kan man snappa upp många bra tips oavsett om ekonomin är bra eller dålig för tillfället.

I senaste avsnittet fick man ju lära sig saker som att det går att spara in mycket pengar varje vecka på att hitta rätt försäkring. Ett tips är att du t ex besöker Insplanet . Där kommer du snabbt att se att det kan skilja väldigt mycket i priser hos olika försäkringsbolag.

Smartbudget

En annan sak som jag tänkte på var att familjen inte ens hade räknat ihop sin ekonomi alls. De hade faktiskt ganska bra koll på vad de olika posterna kostade varje månad. Men att räkna ihop det för att se vad summan blev varje månad det hade de inte alls gjort. Ett bra tips är då att du besöker en sajt som Smartbudget.se där du gratis kan räkna ut vad allt kostar varje månad för att på detta viset få en bra överblick. Du kan t ex direkt klistra in från ditt bankkonto och på detta vis få allt i princip uträknat utan att du behöver göra speciellt mycket.

Besökare på denna sida funderar ju självklart ofta på saker och ting runt lån. På Smartbudget kommer du självklart också att få bra koll på hur mycket dina nuvarande lån kostar något som kan vara väldigt bra om du sedan tidigare inte hade full koll på det.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Nya blogginlägg

Buffert istället för att låna Måndag, 03 Maj 2021
Ta ett lån och investera pengarna? Tisdag, 29 December 2020
Låna snabbt men fundera långsamt Fredag, 11 December 2020
Finansiera julen på rätt sätt Torsdag, 03 December 2020
Låna som pensionär Måndag, 12 Oktober 2020
Bättra på dina inkomster Onsdag, 26 Augusti 2020