Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Har vi en bostadsbubbla?

Måndag, 28 Februari 2011

Det kommer som vanligt numera rapporter om att vi har en bostadsbubbla i detta land. Dessa säger att när räntorna går upp kommer folk att få svårt att klara av sina betalningar på husen.

Om detta är sant eller ej vet jag självklart inte. När de riktiga experterna inte själva har koll så ska ju en person som jag inte säga något exakt ifall vi har en bubbla eller ej. Det man dock kan säga är att sådana saker händer och därför bör man absolut inte avfärda det hela.

Men man själv som individ ska heller inte oroa sig för en stor bubbla då man inte kan påverka det hela. Tar man istället och bara ser till sin egna ekonomi och ser till att den är god har man gjort allt man själv kan. Sen om alla tänker så lär det ju inte bli någon bubbla heller för den delen.

Sen är detta ju inte nytt direkt utan jag har propagerat för detta många gånger tidigare i denna blogg och det tänker jag fortsätta med. Räkna med att räntan kommer att gå upp till en 6 - 8 % och hur detta skulle påverka dig. Har du då inte råd med lånen bör något göras för att bättra på ekonomin. Det är iaf vad jag tycker.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Nya blogginlägg