Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

VIPPI

Rösta:
0
0

VIPPI såg dagens ljus under 2007 och har efter det lånat snart nära 1 miljon gånger till sina kunder. Lån hos VIPPI är mikrolån från 1 000 kr upp till 10 000 kr. Alltså tillhör de långivarna som erbjuder de allra största mikrolånen på marknaden.

När det gäller löptid kan man själv vara med och styra. Deras allra kortaste återbetalningstid är 30 dagar och den längsta är 90 dagar. Dock är detta beroende av storlek på lån. Upp till 5 000 kr kan du välja fritt mellan de olika återbetalningstiderna. Blir lånet större än så försvinner möjligheten att återbetala lånet på 30 dagar. För de allra största summorna är det bara 90 dagar som gäller.

Villkor för att få låna av VIPPI

När det gäller villkoren för att få låna så är det till stora delar de vanliga villkoren. Något som dock skiljer dem från en del andra långivare är att de kräver att kunderna ska vara minst 20 år gamla. Du måste ha varit folkbokförd i Sverige i minst två år, du behöver ett svensk bankkonto dit pengarna betalas in.

Vidare krävs det att inga betalningsanmärkningar finns för tillfället registrerade. En inkomst måste även finnas som är tillräckligt stor för att klara av återbetalningarna. En koll på din ekonomi och en personlig bedömning avgör ifall du får låna eller ej.

VIPPI erbjuder följande typer av lån:

  • Mikrolån på Internet från 1 000 kr upp till 10 000 kr.

Direktlänk till VIPPI

Ifall du tycker att VIPPI kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Kostnad för olika lånebelopp hos VIPPI

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.

Mikrolån / SMSlån

BeloppRäntaTotaltEfter avdragTL

Besök långivaren direkt

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning