Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Svensk låneförmedling

Rösta:
0
0

Så som namnet antyder är Svensk låneförmedling inte en långivare utan en låneförmedlare. Detta innebär att de själva inte lånar ut pengar utan istället hjälper dig att hitta det bästa och billigaste möjliga lånet. Andra kända låneförmedlare är Freedom Finance och Lendo.

Själva processen är enkel då du går in på Svensk låneförmedlings webbplats och där fyller i formuläret för låneansökan. Informationen som de då får in om dig och det lånet du önskar kommer att skickas ut till de passande samarbetspartners de har. Efter detta får du ett svar där du får reda på vem som vill låna ut pengar till dig, vilka villkor och kostnad detta medför. När du gjort ditt val svarar du sedan bara.

Att använda sig av en låneförmedlare har flera fördelar. Det allra första man tänker på är att du på detta sätt lättare hittar det lånet som har de bästa villkoren. Vanligtvis handlar detta om lägst ränta. Vidare är det enklare att jämföra långivare på detta sätt då det bara är en ansökan som du skickar in. Istället för att du ska skicka en ansökan till en massa långivare som då alla kommer att ta en kreditupplysning. En så pass bra tjänst skulle man därmed kunna tro kostar mycket pengar men så är inte alls fallet. Det är gratis att anlita Svensk låneförmedling eller någon annan låneförmedlare.

Villkor för att få låna pengar

Om du önskar att låna pengar och vill använda dig av Svensk låneföremedling krävs det att du uppfyller vissa grundkrav. Som hos alla andra långivare krävs det att du är myndig för att ha en möjlighet att låna pengar.

En kreditupplysning kommer som sagt var att göras och denna måste klaras av. För att där bli godkänd måste det finnas en månadsinkomst på minst 10 000 kr. När det gäller betalningsanmärkningar är det möjligt att bli accepterad ifall lånet är maximalt 30 000 kr stort. Om det är ett större lån en så som önskas får det inte finnas några anmärkningar. Om det är ett mindre lån som du letar efter samtidigt som du har anmärkningar så måste du ha varit skuldfri hos Kronofogden i minst två år.

Det är en fördel om du har en medsökande till lånet. Detta enligt den grundläggande principen att två personers ekonomi är bättre tillsammans än vad en persons. Förutsatt att den medsökande också har en ordnad ekonomi.

Typ av lån

Det är privatlån eller blancolån som de också kallas som Svensk låneförmedling hjälper till att förmedla. Detta innebär att du kan låna upp till 350 000 kr med en löptid på 1 till 12 år. Så som alla andra privatlån är det frågan om lån utan säkerhet vilket innebär att du kan använda pengar till vad du själv helst önskar. Ett exempel är att samla ihop flera dyra mindre krediter till ett större och totalt billigare lån.

Svensk låneförmedling erbjuder följande typer av tjänster:

  • Låneförmedling av privatlån upp till 350 000 kr.

Direktlänk till Svensk låneförmedling

Ifall du tycker att Svensk låneförmedling kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 

Kostnad för lån via Svensk låneförmedling

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst