Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

StrandiaFinans

Rösta:
0
0

StrandiaFinans eller SmsFinans som de tidigare hette erbjuder sina kunder mikrolån / SMSlån på upp till 10 000 kr. Den lägsta summa som det går att låna av dem är 500 kr. Sen efter det går det att låna varje jämt tusental upp till maxbeloppet.

Löptiden för lånet är kopplat till hur mycket pengar det är som lånas. Lån upp till 3 000 kr har alltid en löptid på 30 dagar. Väljer du att låna mer pengar än detta kommer löptiden istället att ligga på 90 dagar. Det innebär tre olika delbetalningar på lånet.

Att ansöka görs allra smidigast på deras webbsida och har du tillgång till Bank-ID eller ett personkonto kan du identifiera dig med dessa. Om du lånat av dem tidigare har du fått en PIN-kod som du hittar på senaste fakturan. Du kan även ringa till StrandiaFinans och låna på det viset.

Vem kan låna av StrandiaFinans?

StandiaFinans ställer ganska höga krav när det gäller ålder på sina låntagare. Det har nämligen regler som säger att den som lånar pengar av dem ska vara minst 21 år gammal.

För att kunna låna måste du sedan har ett svenskt bankkonto i ditt egna namn. Reglerna som ställs för inkomst ligger på 100 000 kr som lägst per år. Eventuella betalningsanmärkningar kommer att stoppa en ansökan.

StrandiaFinans erbjuder följande typer av lån:

  • Mikrolån från 500 kr upp till 10 000 kr.

Direktlänk till StrandiaFinans

Ifall du tycker att StrandiaFinans kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Kostnad för olika lånebelopp hos - StrandiaFinans

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.

Mikrolån / SMSlån

BeloppRäntaTotaltEfter avdragTL

Besök långivaren direkt

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning