Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Spring Finance

Rösta:
0
0

Letar du efter ett privatlån så är Spring Finance en av de långivare som kan hjälpa till med just detta. Lånet som de erbjuder är nämligen ett privatlån på 15 000 - 300 000 kr. Löptiden kan vara upp till 12 år.

Spring Finance är ett varumärke som ägs av Bluestep. Huvudföretaget som har inriktat sig mer på att låna ut pengar i form av bolån till personer med sämre betalningsförmåga. Spring Finance är inte riktigt inriktat på det viset men även här så kommer du automatiskt inte bli nekad en ansökan ifall det finns betalningsanmärkningar utan kreditprövningen kan klaras av.

Så som i princip alla andra privatlån av lite större storlek sätts räntan individuellt efter ansökan. Därför kan bara ett spann ges över den ränta som de erbjuder. Du kan även lösa lånet när du vill under löptiden.

Vem kan låna av Spring Finance?

Som vi skrev tidigare blir en ansökan inte automatiskt nekad ifall det finns aktiva betalningsanmärkningar. Men viktigt att komma ihåg är att dessa ger ett sämre kreditbetyg och därmed måste det finnas andra saker som höjer betyget.

Annars så krävs det att en person som ensam söker ett lån har en inkomst på minst 14 000 kr per månad före skatt. Om man har en medsökande är inkomstkravet 12 500 kr. Utöver detta är det standardkrav som att ansökande ska vara myndig och bosatt här i Sverige.

Spring Finance erbjuder följande typer av lån:

  • Privatlån från 15 000 kr upp till 300 000 kr.

Direktlänk till Spring Finance

Ifall du tycker att Spring Finance kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 

Fakta om lån från Spring Finance

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst