Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Snabbfinans

Rösta:
0
0

Hos Snabbfinans har du som vill låna pengar möjlighet att ta ett mikrolån upp till 10 000 kr. Löptiden varierar lite beroende på storlek på lånet men det handlar om 30, 60 eller 90 dagar. Vill du låna de större summorna kan du bara göra detta under 90 dagar. Dock kan du välja en amorteringstid på 90 dagar även för de mindre lånen.

Lite mer specifikt kan man låna upp till 6 000 kr i 30 dagar och upp till 8 000 kr i 60 dagar och slutligen även upp till 10 000 kr i 90 dagar. För dig som är ny kund kan du dock bara få lite lägre lånebelopp för alla dessa löptider och som mest låna 7 000 kr. Vill du låna mer så får du återkomma och låna igen.

Att ansöka är smidigt då du bara fyller i ditt personnummer och mobilnummer så får du en kod som används som verifiering av att du verkligen är du. Sen kan du enkelt ansöka om ett lån efter detta.

Vem kan låna av Snabbfinans?

För att låna pengar av Snabbfinans krävs det att du är 20 år gammal och är folkbokförd i gamla Sverige sen tre år tillbaka. Du ska sedan inte heller ha några betalningsanmärkningar.

En kreditprövning kommer att utföras där det kommer att visa sig ifall du har en tillräckligt stor inkomst för att klara av att låna eller ej. Inkmstkravet ligger på 150 000 kr i årsinkomst eller mer. Alltså måste du även ha en stabil inkomst om du vill låna några pengar.

Snabbfinans erbjuder följande typer av lån:

  • Mikrolån upp till 10 000 kr i 30 - 90 dagar.

Direktlänk till Snabbfinans

Ifall du tycker att Snabbfinans kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Kostnad för olika lånebelopp hos - Snabbfinans

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.

Mikrolån / SMSlån

BeloppRäntaTotaltEfter avdragTL

Besök långivaren direkt

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning