Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

Selene Finans

Rösta:
0
0

Om det är ett mindre privatlån du letar efter kan Selene Finans vara en långivare att undersöka. De erbjuder nämligen sina kunder att låna från 3 000 kr upp till 50 000 kr. Löptiden kan du som vanligt själv styra över och ditt val ligger på 1 - 6 år.

Exakt hur hög räntan kommer att bli går inte att säga på förhand då den sätts individuellt. Det som styr nivån på räntan är dels du som som ansöker plus vilken storlek och längd som lånet ska ha. Generellt kan man säga att en person med bra ekonomi som vill låna så mycket pengar som möjligt under så lång tid som möjligt har bäst möjlighet att få den bästa räntan.

Om du önskar finns det en möjlighet att försäkring som hjälper till ifall du skulle få problem att återbetala lånet pga vissa saker. Exempel på sådana anledningar är dödsfall, arbetslöshet eller skada/sjukdom som hindrar arbete. Kostnaden för denna försäkring är 6 % av månadskostnaden för lånet.

Vem kan låna av Selene Finans?

Det första kravet Selene Finans ställer är det som alla andra ställer vilket innebär att en låntagare måste vara minst 18 år gammal för att kunna låna pengar. Vidare ska du vara bosatt och ha en fast adress här i Sverige.

Har du betalningsanmärkningar kommer en ansökan att nekas. Självklart måste det även finnas en inkomst som är tillräckligt stor för att klara av återbetalningarna på lånet. Exakt storlek på denna är svårt att säga då det beror på många faktorer så som storlek på lån, löptid, övriga skulder osv.

Selene Finans erbjuder följande typer av lån:

  • Privatlån från 3 000 kr upp till 50 000 kr.

Direktlänk till Selene Finans

Ifall du tycker att Selene Finans kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 

Fakta om Selene Finans lån

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst