Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Santander

Rösta:
0
0

 • Eff. ränta: ?
 • Belopp: 10000 - 350000 kr
 • Minsta inkomst: 150000 kr
 • Uppl.avgift: 0 kr
 • Ränta: 3.95 - 12.95 %
 • Löptid: 2 - 12 år
 • Åldersgräns: 20 år
Fler typer av lånDen här långivaren har även billån - läs mer nedan.

Santander har sedan tidigare inte varit så kända här i Sverige men detta är något som mycket väl kan vara på väg att ändra sig. Detta är nämligen en av världens största banker. Från början startades banken i Spanien men har nu filialer i många andra länar så som exempelvis Sverige.

Här i Sverige är det i huvudsak billån och privatlån som är områdena som de har siktat in sig på. Billån ska sägas att det bara är ett samlingsord för det går bra att låna till en motorcyckel, husvagn osv också. Privatlånet som de erbjuder är ett helt vanligt sådant vilket innebär att det går att låna från 10 000 kr upp till 350 000 kr med en löptid på upp till 15 år.

Om du önskar går det att ta en låneskyddsförsäkring när du lånar pengar av Santander. Denna försäkring hjälper till ifall du blir oförmögen att betala tillbaka på lånet som planerat av lite olika anledningar. Anledningar är exempelvis ifall du blir sjukskriven eller uppsagd från arbetet. Skulle du avlida och har en försäkring av detta slags löses lånet upp till 350 000 kr. Självklart tillkommer det en kostnader ifall du väljer låneskydd.

Santander erbjuder också en del andra tjänster så som sparkonton där du kan sätta in pengar på ett säkert vis. Pengar som sätts in här omfattas av den statliga insättningsgarantin.

Vem kan låna av Santander?

Om du vill låna i form av ett privatlån så krävs det att du har fyllt 20 år, varit bosatt i Sverige under minst tre år, inte har några betalningsanmärkningar och har en månadsinkomst på minst 12 500 kr.

Om du blir godkänd vid en ansökan avgörs när kreditprövningen utförs. Kraven ovan måste då uppfyllas för att alls kunna bli accepterad. Dock är det inte säkert då det kan finnas andra saker i ekonomin som gör att du inte får låna. T ex om du har en okej inkomst men har en massa andra lån kan du bli nekad.

Santander erbjuder följande typer av tjänster:

 • Privatlån 10 000 kr - 350 000 kr.
 • Billån 15 000 - 350 000 kr, minst 20 % kontantinsats.
 • Husvagn- och husbilslån 50 000 - 2 000 000 kr, minst 20 % kontantinsats.
 • MC- / Skoterlån 10 000 - 400 000 kr, minst 20 % kontantinsats.
 • Sparkonto

Direktlänk till Santander

Ifall du tycker att Santander kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 

Fakta om lån hos Santander

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.


Privatlån

Uppläggningsavgift: 0 kr
Ränta: 3.95 - 12.95 %
Effektiv ränta: ?
Åldersgräns: 20 år
Minsta årsinkomst: 150000 kr
Lånets löptid: 2 - 12 år
Möjligt lånebelopp: 10000 - 350000 kr

Besök långivaren direkt

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst