Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

Välj lånebelopp:

MoneyGo

Rösta:
0
0

Om du behöver en mindre summa pengar så kan kanske MoneyGo vara ett alternativ för dig. Det går nämligen hos dem att låna från 5 000 kr och upp till 30 000 kr. Detta i form av ett privatlån som kan sträcka sig upp till maximalt 6 år. MoneyGo är ett nytt varumärke men det är egentligen Moneypal som bara har bytt namn.

Väljer du att skicka in en ansökan till MoneyGo så gör du detta enkelt via deras hemsida. Efter att du har fyllt i de grundläggande uppgifterna i formuläret kommer du att snabbt få ett svar på ansökan ifall den skickas in under kontorstid. Uppgifterna som ska fyllas i är sådana som hur mycket du vill låna, hur lång tid du vill låna, vem du är, hur mycket pengar du tjänar, vart pengarna ska sättas in osv. Alltså det som krävs för att kunna ta ett beslut. Blir ansökan godkänd kan du räkna med att ha pengarna insatta på kontot inom några dagar.

MoneyGo har ingen uppläggningsavgift eller några aviavgifter. Detta innebär att allt du betalar till dem är ränta och amortering. Räntan som du sedan kan göra avdrag på.

Vem kan låna av MoneyGo?

Det är inga ovanliga villkor som gäller för den som vill låna pengar av MoneyGo. Utan det krävs att du är 18 år gammal och folkbokförd här i landet. En inkomst måste också finnas och den ska vara åtminstone 115 000 kr per år.

Om denna är tillräckligt stor undersöks i kreditupplysningen som genomförs efter inskickad ansökan. Här kommer det även fram ifall det finns några betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden. Finns det några sådana kommer ansökan att bli nekad.

MoneyGo erbjuder följande typer av lån:

  • Privatlån på 5 000 - 30 000 kr.

Direktlänk till MoneyGo

Ifall du tycker att MoneyGokan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 

Kostnad för lån hos - Moneypal

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst