Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Mobillån

Rösta:
0
0

 • Belopp: 1000 - 40000 kr
 • Löptid: 60 dagar - 2 år
 • Förläng lån: Nej
 • Gratis lån: Nej
 • Åldersgräns: 20 år
 • Anmärkning: Nej
 • Registreras UC: Nej
 • E-leg: Ja

Mobillån var det företaget som var först med att erbjuda konsumenterna att ta lån med hjälp av sina mobiler. Företaget grundades 2005 och har numera cirka 20 anställda. I mars 2006 lanserade de som första bank i landet produkten SMSlån. Och det är ju ganska klart att det har blivit en succé med denna typ av lån.

De är även väldigt kända för sin radiokampanj SMSa låna som starkt hjälpte till att öka svenskarnas medvetande om att det fanns något som heter SMSlån.

Så om du vill låna av ett låneinstitut som verkligen har rutin på det där med att hantera SMSlån kan nog Mobillån vara ett väldigt bra alternativ för dig.

Vilka lån erbjuder Mobillån?

Hos Mobillån går det att låna från 1 000 kr upp till 5 000 kr. Är du en ny kund går det att låna upp till 3 000 kr första gången. Det är även så att det är gratis att låna 1 000 kr första gången ett lån tas från Mobillån.

Har du sedan återbetalat tidigare tagna lån hos Mobillån så som det är tänkt har du även i framtiden möjligheten att även låna 4 000 eller 5 000. kr

Mobillån erbjuder följande typer av lån:

 • Lån upp till 3 000 kr för nya kunder.
 • Låna 1 000 kr gratis vid första lånet.
 • Mikrolån på Internet på 1 000 - 5 000 kr för återkommande kunder.
 • SMSlån på 1 000 - 5 000 kr för återkommande kunder

Direktlänk till Mobillån

Ifall du tycker att Mobillån kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Kostnad för olika lånebelopp hos Mobillån

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.

Mikrolån / SMSlån

BeloppRäntaTotaltEfter avdragTL
Löptid 90 dagar
10000 kr650 kr1045 kr850 kr

Besök långivaren direkt

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning