Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Lånbutiken

Rösta:
0
0

Om man är intresserad att låna ett mindre belopp antingen genom Internet eller mobilen är Lånbutiken ett av företagen som det går att vända sig till. De erbjuder nämligen sina kunder att låna upp till 10 000 kr.

Något som skiljer Lånbutiken från många andra långivare är att det inte ställs några krav på tidigare lån för att man ska kunna ansöka om deras topplån på 10 000 kr. Något man ska tänka på är för att kunna ansöka via mobilen så krävs det att du har varit kund hos dem sedan tidigare.

Viktigt är också att veta att återbetalningstiden varierar beroende på storlek av lånet. Lån upp till 5000 kr ska återbetalas efter 30 dagar (du kan låna just 5000 kr i antingen 30 eller 60 dagar). Större lån sedan ska återbetalas på 60 eller 90 dagar. Där de största ska lösas efter den längre tiden.

Vem kan låna

Lånbutiken har inga speciellt ovanliga krav på de som ska få låna pengar. För att låna pengar av Lånbutiken krävs det att du som ansöker är 20 år gammal. Vidare får man inte ha några aktiva betalningsanmärkningar. Inkomstkravet ligger på en taxerad inkomst på 24 000 kr per år.

Lånbutiken erbjuder följande typer av lån:

  • Mikrolån på Internet upp till 10 000 kr.

Direktlänk till Lånbutiken

Ifall du tycker att Lånbutiken kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Kostnad för olika lånebelopp hos Lånbutiken

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.

Mikrolån / SMSlån

BeloppRäntaTotaltEfter avdragTL

Besök långivaren direkt

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning