Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

KreditIdag

Rösta:
0
0

Hos KreditIdag går det att låna ett snabbt och litet lån i form av mikrolån. Storleken på lånet som du ansöker om kan variera från 500 kr upp till 3 000 kr. Något som skiljer KreditIdag mot de flesta andra långivarna som sysslar mer mikrolån är att du inte är tvingad att låna jämna tusental utan det går bra att låna 1 500 och 2 500 kr okcså.

Vidare går det att välja på en löptid på antingen 14 eller 30 dagar för lånet. Skillnaden att låna pengarna under 14 dagar är ju att pengarna måste betalas tillbaka efter bara två veckor istället för lite över 4 veckor. Fördelen är det blir billigare att låna.

Villkor att uppfylla

Alla långivare har villkor som måste uppfyllas för att en ansökan ska gå igenom. Det som skiljer KreditIdag här mot de flesta är att de ställer ett krav på att låntagaren måste vara 24 år gammal för att få låna. Utöver detta är det standardregler som gäller vilket innebär att låntagaren måste folkbokförd i Sverige och att ett mobilnummer och bankkonto ska finnas på ditt namn.

För årsinkomst gäller det att du måste tjäna minst 80 000 kr för att en ansökan ska bli accepterad. Eventuella betalningsanmärkningar är något som hindrar dig från att låna pengar av KreditIdag.

KreditIdag erbjuder följande typer av lån:

  • Mikrolån upp till 3 000 kr.
  • Möjlighet att välja på 14 eller 30 dagars löptid.

Direktlänk till KreditIdag

Ifall du tycker att KreditIdag kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Kostnad för olika lånebelopp hos KreditIdag

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.

Mikrolån / SMSlån

BeloppRäntaTotaltEfter avdragTL

Besök långivaren direkt

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning