Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Easycredit

Rösta:
0
0

Easycredit har ett flexibelt lån som kan vara antingen ett snabblån / SMSlån eller ett mer vanligt privatlån beroende på vad man är ute efter. Det går att låna belopp mellan 500 kr och 10 000 kr i antingen 30 eller 90 dagar i denna snabba mindre form.

För lite större lån på 11 000 kr och upp till 20 000 kr så gäller att löptiden är antingen 3 eller 5 år. Då blir det snarare ett vanligt privatlån om man ser till lånets storlek och återbetalningstid. Vill du låna pengar hos dem gör du det direkt på deras webbplats.

Vilka villkor ställer Easycredit på låntagaren?

De kraven som Easycredit ställer på de ansökande är ganska standardkrav. T ex ska den ansökande vara 18 år gammal och folkbokförd i Sverige. Utöver detta har de lite grundläggande inkomstkrav för sina lån. Vill man låna 2 000 kr måste den ansökande ha en årsinkomst på 50 000 kr. För ett lån på 3 000 kr ska inkomsten vara 100 000 kr. För lån på 4 000 kr och uppåt gäller det att ha en årsinkomst på minst 120 000 kr. Det finns inget sådant krav alls när den ansökande vill låna 1 000 kr.

Det är även inte tillåtet att ha mer än ett lån åt gången hos Easycredit. Vill man låna mer måste därmed det gamla lånet först återbetalas.

Hur lånar man?

Det första du ska göra är att gå in på Easycredits hemsida. Där kommer du hitta ett formulär som man fyller i vid ansökan. I formuläret ska grundläggande information så som ditt namn, personnumer, inkomst, önskat lån osv vidare fyllas i. När du har skickat in ansökan kommer den att behandlas och blir det ett positivt svar skickas pengarna ut till dig.

Du har även ett annat alternativ och det är att ringa in till Easycredit och tala direkt med dem. Även här ska du då besöka hemsidan för att hitta telefonnummer och även vilka uppgifter som du behöver ha redo. Detta är samma som finns i ansökningsformuläret.

Utbetalning

Easycredit lovar att ifall man blir godkänd för ett mikrolån innan klockan 13:00 en vanlig vardag så ska pengarna finnas på kontot senast klockan 17:00 samma dag. Skulle det vara så att ett lån godkänns efter klockan 13:00 på en fredag eller under en helg så ska pengarna finnas på kontot senast på måndagen.

Easycredit erbjuder följande typer av lån:

  • Mikrolån / SMSlån på Internet i 30 eller 90 dagar mellan 500 och 10 000 kr
  • Privatlån med 3 eller 5 års löptid mellan 11 000 och 20 000 kr

Direktlänk till Easycredit

Ifall du tycker att Easycredit kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Kostnad för olika lånebelopp hos EasyCredit

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.

Mikrolån / SMSlån

BeloppRäntaTotaltEfter avdragTL

Besök långivaren direkt

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning