Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Välj typ av lån (kategori) och den långivaren du vill läsa mer om. En långivare kan finnas under flera olika kategorier.

Banker / Långivare

Bolån
Privatlån
Låneförmedlare
Mikrolån / SMSlån
Låna till fordon
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst snabblån / SMSlån just nu

Välj lånebelopp och löptid:

Credigo

Rösta:
0
0


Om du letar efter ett SMSlån är det mycket troligt att Credigo kan ha ett sådant som passar dig. Detta då de lånar ut den lägst summan 500 kr och även sträcker ut sitt lån till 10 000 kr. Löptiden för de olika lånen varierar på 30 eller 90 dagar där de mindre summorna har den korta löptiden och de större den längre. Om lånet återbetalas på 90 dagar blir det frågan om tre stycken återbetalningar.

Credigo lånar ut till 20 000 kr men för lån över 10 000 kr så blir löptiden för lånet antingen 3 år eller 5 år beroende på beloppets storlek. Du kan alltså även låna lite större belopp men måste då välja en lång löptid. Fördelen med en längre löptid är att det blir mindre att betala per månad.

Om du har E-leg eller Bank-ID kan du använda detta när du ska låna pengar för att identifiera dig. Något som gör själva ansökningsprocessen smidigare. Om du av någon anledning inte vill använda ansökningsformuläret som finns på deras hemsida går det bra att ringa till dem och göra en ansökan. Detta under vanliga kontorstider.

Efter en godkänd ansökan kommer pengarna att skicka in direkt till ditt konto vilket ofta betyder att du har pengarna tillgängliga redan samma dag. Har du ditt konto hos Nordea kommer pengarna att finnas där direkt.

Vem kan låna av Credigo?

Önskar du att låna pengar av Credigo krävs det av dig att du är 18 år gammal och är folkbokförd i Sverige. Finns det aktiva betalningsanmärkningar kommer en ansökan att nekas.

När det gäller inkomst så ställs det inga sådana krav för lån upp till 1 000 kr. För större lån än detta finns det krav som varierar beroende på storlek av lån. De minsta övriga lånen behöver du tjäna 50 000 kr per år för och de stora har ett krav med sig på en inkomst som uppgår till 120 000 kr.

Credigo erbjuder följande typer av lån:

  • Mikrolån på 500 - 3 000 kr i 30 dagar.
  • Mikrolån på 4 000 - 10 000 kr i 90 dagar.
  • Privatlån upp till 20 000 kr.

Direktlänk till Credigo

Ifall du tycker att Credigo kan vara nåt för dig så kan du ta dig vidare direkt till deras webbplats genom att klicka på länken nedan (detta är en extern länk till långivaren egen webbplats). Här finns ännu mer information om olika typer av lån, räntor och avgifter:

 
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Kostnad för olika lånebelopp hos - Credigo

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.

Mikrolån / SMSlån

BeloppRäntaTotaltEfter avdragTL

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån


Välj löptid
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning