Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

SMS lån helger

Att hitta ett låneinstitut som erbjuder SMS lån på helgerna är inte alltid det enklaste. Detta har att göra med att de ska manuellt godkänna låneansökningar och sedan efter det släppa iväg pengarna till ditt konto. Här upptäcker man därför snabbt två problem som kan göra det lite lurigt att få ett SMS lån på helgen.

Problem 1 – Öppettider

För att kunna godkänna en ansökan krävs det ju att låneinstitutet har öppet på helgen. Dock är det väldigt vanligt att företagen bara har kontorstid måndag till fredag. Har de bara öppet på vardagarna kommer du inte att kunna få ett SMS lån på helgen.

Nu ska man dock inte bli allt för nedstämd över detta då det finns ett antal låneinstitut som har helgöppet. Det är något av dessa låneinstitut är det du ska leta efter. Vår uppfattning är att det har blivit vanligare på senare år med helgöppet.

Problem 2 – Din bank

Att din bank också kan vara ett problem är något som man ofta inte tänker på när en låneansökan skickas iväg. Lite kort funkar det ofta så att låneinstituten har samarbete med olika banker. Har din bank ett sådant samarbete kan pengarna sättas in på kontot väldigt snabbt även på helger. Har låneinstitutet dock inget liknande samverkan med din bank kommer det tyvärr att ta lite längre tid att få in pengarna. Det handlar inte om några långa tiden men det kommer att ta så lång tid att pengarna iaf inte sätts in på kontot under helgen.

Sammanfattning

Det finns låneinstitut där du kan hitta SMS lån som du kan få utbetalade under helgerna. Men det krävs lite jobb från din sida då du verkligen måste kolla upp vilka regler som gäller hos varje institut. Eftersom de har samarbete med olika banker och det för oss är omöjligt att veta vilken bank du har kan vi heller inte direkt säga vilka som det går att få ett SMS lån på helgen hos. Vi kan bara säga att det går om du bara hittar rätt.

Ett litet tips är annars att vänta någon dag med att skicka in ansökan om det inte är ett akut problem som behöver lösas. När det sedan har gått någon dag och blivit vardag kan du fundera igen ifall du behöver låna pengar eller ej. Kanske kommer du då fram till att du inte behöver låna några pengar alls längre. Känner du istället att du fortfarande behöver låna är det bra att köra på då långivarna har öppet och därmed är redo för din ansökan.

 

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig att hitta ett SMSlån

Här finns långivare som lånar ut 3 000 kr. Du kan se kostnaden för just detta lånebelopp. Ändra enkelt löptid eller lånebelopp nedan för att se priser för detta. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och snabblån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 3000 kr i 30 dagar.
NåtlånNåtlån 405 kr405 krDayPayDayPay 437 kr437 kr
Kredit365Kredit365 491 kr491 krMonettiMonetti 491 kr491 kr
MeddelandelånMeddelandelån 521 kr521 kr

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
4Monetti
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
5Meddelandelån
Totalt:
521 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:

Hitta ditt SMSlån

Välj lånebelopp
Välj löptid (dagar)
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning