Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Telefonlån

Telefonlån - Lån som söks enbart genom att ringa ett telefonsamtal till en långivare. Använder man sin mobil för att låna pengarna genom SMS brukar lånet istället kallas för SMSlån eller mobillån. Telefonlån är dock inte ett speciellt vanligt uttryck. 

Du kan ofta påbörja en låneansökan direkt via telefonen, hos många långivare, men för att ansöka på riktigt krävs det vanligen att man fyller i ett antal olika personuppgifter och ekonomiska uppgifter, vilket är enklare att göra på Internet nu för tiden. Du måste sedan även identifiera dig och det räcker vanligen inte med att uppge ett namn över telefon. Dock kan du då t ex få lånehandlingar skickade till dig.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Hitta ditt SMSlån

Välj lånebelopp
Välj löptid (dagar)
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst