Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Tiden går snabbt

Söndag, 11 September 2016

Det känns som bara något år sedan som vi skapade denna sajt men det är faktiskt över 7 år sedan Alltomlån.com såg ljuset för första gången.

Under dessa åren har vi haft många hundratusen besökare och vi hoppas iaf att den stora majoriteten av dessa har blivit nöjda med sitt besök. Självklart har inte alla hittat vad de har önskat men vi har nog iaf aldrig fått något direkt klagomål. Kan inte helt lova men jag kan iaf inte komma ihåg något sådant.

Visst har det varit några som har skrivit något negativt i ett mail om ett lån eller så men då har det handlat om lån de redan tagit som de trott har varit från oss vilket ju inte stämmer då vi aldrig lånar ut pengar själva. Missuppfattningar räknas inte riktigt in.

Med åren har tempot här på sajten dragits ned och det är egentligen ganska enkelt varför. Det är ju så att inte speciellt mycket händer på det stora hela inom lånesegmentet. När vi började var största privatlånet hos de stora bankerna 350 000 kr och det är det fortfarande. Bank Norwegian har tillkommit med ett större lån men det är typ allt som har hänt med privatlån. Själva villkoren är samma i övrigt om jag nu inte glömt bort någon liten detalj.

Så när den stora mängden artiklar var klara i början har det inte funnits så mycket att skriva om. Jag vet iaf inte om någon sajt som tar upp lån där det går att hitta fler informationsartiklar. Sen håller vi självklart koll på läget fortfarande och är det något nytt som dyker upp försöker vi skriva om det. En genomgång av artiklarna vi har brukar även göras varje år för att ändra eventuella saker som har ändrats.

Det känns iaf som att under dessa åren som sajten har funnits så har vi fått ihop något ganska bra och jag vet att många t ex har hittat ett passande lån via oss. Med tanke på att tiden går så snabbt som den gör lär det bara kännas som några månader tills sajten fyller 10 år. Vilket i Internetvärlden måste vara en klart aktningsvärd ålder att uppnå.

Gissar att en väldigt liten procent av alla sidor som skapas har en så lång livslängd. En snabb koll säger att det nog finns närmare 250 miljoner sajter där ute och då talar vi om sådana som verkligen har sidor. Lägger man till parkerade domännamn osv är siffran runt 1 miljard. Och av dessa lär få leva någon längre tid.

Vi har iaf inga planer alls på att lägga ner denna sida utan räknar med att den ska leva i många år till och förhoppningsvis kommer vi även med tiden att få till förbättringar.

Dela denna artikel på Alltomlån.com