Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Det finns andra lånesajter än vår

Fredag, 20 Februari 2015

Om det är något det finns mycket av på nätet så är det sajter som handlar om lån. Kvalitén på dessa varierar även extremt mycket vilket det gäller för dig som besökare att vara medveten om.

Vi har här på denna sajt valt en ganska "torr" inriktning eller vad man ska kalla det för. Alltså har vi lagt upp artiklar som förklarar de olika typerna av lån och sedan låter vi er som besöker ta era egna beslut. Andra sidor har valt lite andra inriktningar och det finns både goda och dåliga exempel blad dessa sajter. Vår tanke med denna sida är ju att den ska vara Allt om lån men det går inte riktigt att få in allt på en sida och därför kanske det är en annan sida som du ska besöka om den har någon funktion som vi saknar.

T ex kan man hitta sådana som tycker att det är kanonbra att låna pengar till vad som helst. Vill du åka på semester? Ta då ett SMSlån osv osv. Jag kan bara säga att sådana sajter ska man se upp med då deras motiv enbart är att tjäna pengar. Vi vill självklart tjäna pengar med denna sajt också men vi tror inte att man gör det i längden på bästa sätt genom att lura våra besökare. Sajter av detta slaget finns det mängder av men det positiva är att de börjar synas mindre och mindre. Hade kunnat dra upp många olika konkreta exempel här i detta inlägg men det känns inte så givande.

Sen finns det andra bra sajter också som har valt att gå lite andra vägar än vi men som fortfarande har bra sajter. Ett exempel på en sådan sajt är Lånebanken som vid första anblick kan se lite enklare ut än vår sajt men det är inte något negativt alls. Här har man istället valt att på ett snabbt och enkelt sätt presentera just de uppgifter som besökarna är ute efter. T ex har man på en sida för samla lån lagt in hur mycket pengar du kan spara ungefär på att välja att ta ett samlingslån via dessa aktörer.

När du besöker en sida som handlar om lån ska du fundera på om den ser seriös ut eller ej. Vi tycker att våran ser ut att vara det på samma sätt som sidan jag tog upp här ovan ser ut att vara det. Sen hoppas vi självklart att ni hellre besöker vår sajt men det finns andra bra alternativ där ute. Det viktiga är ni ser upp med de sidorna som inte är seriösa.

Dela denna artikel på Alltomlån.com