Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst privatlån just nu

1Consector
2.9 - 18.95 %
Låna / Besök
2Freedom Finance
2.95 - 29.5 %
Låna / Besök
3Lendo
2.95 - 29.95 %
Låna / Besök
Jämför fler långivare som erbjuder privatlån
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Låna pengar billigt

Att låna pengar billigt är ju vad vi alla vill göra när vi lånar pengar. Men frågan är ju hur man egentligen gör det och om det går att göra.

Går det att låna pengar billigt?

Denna fråga kan du själv bara svara på. Det är ju så att olika personer tycker att det är dyrt med vissa saker med andra tycker att samma sak är billigt. Ta man som exempel ett mikrolån på 1000 kr så kostar det vanligtvis ungefär 300 kr. Frågar man vissa tycker de att detta är ett rimligt pris att betala medan andra tycker att det är alldeles för mycket pengar. På detta vis kan man självklart även räkna när det kommer till stora lån som t ex huslån. Man måste helt enkelt själv sätta summan för vad man tycker är att låna pengar billigt.

Så tyvärr finns det inte något enkelt svar på detta. Det vi här förhoppningsvis kan hjälpa dig med är att ge några bra tips att tänka på och även några länkar som kanske kan hjälpa dig.

Lite tips om du vill låna pengar billigt

Det första du ska se till att göra är att ta rätt typ av lån. Det normalt så att ett lån som har någon form av säkerhet är ett billigare lån att ta. Kanske är det så att du ska köpa något som är förhållandevis dyrt som du kan använda som säkerhet. Eller kanske du kan låna mer på ditt hus. Det viktiga är att du undersöker möjligheterna för olika former av lån

Kolla runt på så många banker som möjligt för att på detta vis hitta den banken som erbjuder dig de allra bästa villkoren. Gör du detta jobb på ett bra sätt kan du klart låna pengar betydligt billigare än vad det annars hade kostat.

Att använda en lånekalkylator kan vara ett bra sätt för att jämföra olika lån när du vill låna pengar billigt.

Mycket information om lån kan du hitta på denna sida. Men det är även ett väldigt bra tips att kolla noga vad långivarna säger på sina egna sidor då det ju är dem du ska låna pengar utav. Se till att förstå alla aspekterna av ditt önskade lån så kommer du att vara i en sits som ger dig mycket bättre möjligheter att fatta det bästa beslutet när du vill låna pengar billigt.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig hitta - Privatlån eller Bolån

Den här listan innehåller både långivare som erbjuder bolån och privatlån. En del långivare har båda typer av lån och kan då tänkas vara med två gånger. Ifall du vill ha en bra jämförelse av privatlån eller bolån kan du titta in på våra jämförelser och kolla in räntor, villkor och andra avgifter etc.

Privatlån

Freedom FinanceFreedom FinanceBesökLendoLendoBesök
Marginalen BankMarginalen BankBesökSevendaySevendayBesök

Bolån

HandelsbankenHandelsbankenBesökHypotektet BolånHypotektet BolånBesök
LänsförsäkringarLänsförsäkringarBesökMitt BolånMitt BolånBesök
NordeaNordeaBesökSBABSBABBesök
SEBSEBBesökSkandiaSkandiaBesök
SwedbankSwedbankBesök

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Bäst privatlån just nu

1Consector
2.9 - 18.95 %
Låna / Besök
2Freedom Finance
2.95 - 29.5 %
Låna / Besök
3Lendo
2.95 - 29.95 %
Låna / Besök
4Advisa
2.95 - 29.04 %
Låna / Besök
5Axo Finans
2.95 - 24 %
Låna / Besök
6Lendify
2.95 - 17 %
Låna / Besök
7Direkto
2.95 - 29 %
Låna / Besök
Jämför fler långivare som erbjuder privatlån

Hitta ditt privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst