Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Vi kanske kan glömma Trustbuddy eller???

Söndag, 06 December 2015

Såg en intressant artikel för några dagar sedan som tog upp det här med efterspelet till att Trustbuddy gick i konkurs som jag skrev om tidigare.

Troligen är det bästa att ni själva läser artikeln istället för att jag ska hålla på att säga allt som står i den. DI.se skriver om Trustbuddy.

Nu verkar det ju inte direkt som att vi ska få tillbaka Trustbuddy som det var tidigare men det är möjligt att något annat företag köper upp deras teknologi och använder den för samma typ av tjänst. En tjänst som jag själv finner ganska intressant. Sen kanske Trustbuddy ofta var lite väl dyra i mina ögon jämfört med många andra långivare men det är ju en helt annan sak det.

Sen blir man ju spontant lite rädd när man läser om personerna som ligger bakom ett av företagen som vill köpa teknologin. Har de drivit företag innan som sysslar med bluffakturor så känns det lite lagom tveksamt.

Men vi får väl hoppas att rätt företag köper tekniken, vilket det nu än är. Och att detta företag sedan kan utnyttja den väl för att skapa en produkt som har en given plats på lånemarknaden.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Nya blogginlägg