Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Olika sätt att jämföra mikrolån

Tisdag, 07 Juli 2015

En sak som det inte råder något som helst tvivel om är att det lönar sig att jämföra olika långivare innan man ansöker om ett SMSlån. Men hur olika sidor jämför kan självklart variera och det behöver inte vara något fel alls med det.

Hur en jämförelse på en sida som denna är upplagd styrs till stor del av de tekniska kunskaperna och vilken typ av person som har gjort den. Vi som driver Alltomlån.com tillhör den kategorin av personer som gillar mycket info. Därför har vi lagt upp våra jämförelser överallt här på sajten enligt olika belopp så att besökarna kan se vad det kommer att kosta osv.

Men det finns andra lösningar som t ex på bästasnabblån.se där man har valt en mycket enklare jämförelse. Där har man istället valt att fokusera ganska mycket på hur mycket det går att låna gratis och ett betyg på långivarna. Betyg av ett slag som vi själva inte har här på sajten t ex. Sedan finns det självklart mängder med andra sidor som jämför SMSlån och många av dessa har något bra att erbjuda dig som funderar på att låna pengar.

Vilken typ av jämförelse som man vill ha som besökare varierar ju det också. Vill man hitta något snabbt kanske vår sidan inte är den bästa utan mitt exempel passar mycket bättre. Det viktiga är egentligen mest att man verkligen jämför långivarna innan något annat görs.

För mycket stora skillnader kan det vara och det behöver heller inte vara samma långivare som är billigast på 10 000 kr om de är billigast på 2 000 kr. Ett exempel på hur stora skillnader det kan vara är att skillnaden mellan billigast och dyrast långivaren som erbjuder 7 000 kr under 60 dagar är över 1 000 kr. Då talar vi om exakt samma typ av lån i övrigt, det är bara priset som skiljer.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Nya blogginlägg