Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Amortering
Betalningsanmärkning
Bolån / Bostadslån
Frågor och svar
Internetlån
Kalkylatorer för lån
Låna 500 - 500 000
Låna med / utan säkerhet
Låna till fordon
Lösa lån
Mikrolån
Mobillån
Privatlån
Räntor
SMSlån
Snabblån
Övrigt om lån
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:
Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Mikrolån via Internet

Att söka mikrolån går att göra på minst två olika sätt som bägge är bra på sina sätt. Dessa är ju att antingen söka mikrolån via Internet eller att göra det med en mobiltelefon. Använder du mobiltelefonen brukar man kalla mikrolånet för ett SMSlån. Här ska vi titta lite på hur det fungerar men mer när man ska söka ett mikrolån via Internet.

Vet du redan hur allt funkar kan du titta lite längre ner på sidan där du kan hitta ett antal länkar till olika låneinstitut där du kan söka ett mikrolån via Internet. För tillfället jämför vi där även kostnader mellan de olika långivarna för ett lån på 3 000 kr.

Fördelar med mikrolån via Internet

Det finns ett antal olika fördelar med att söka mikrolån via nätet. Ett stort sådant är att att du som använder Internet för att söka ditt lån får tillgång till alla låneinstituten. Alla har nämligen hemsidor där du kan ansöka om ett mikrolån. Det stora fördelen med detta är att du inte blir begränsad i ditt val utan kan välja fritt mellan alla bolagen något som ju gör det möjligt för dig att hitta det allra billigaste mikrolånet om du är ute efter detta.

Ytterligare en stor fördel är att det är väldigt smidigt att söka ett mikrolån via Internet. Att det är smidigt är ju väldigt trevligt när man ska söka ett mikrolån. Du behöver egentligen bara fylla i ett ansökningsformulär som finns på hemsidan. Blir du sedan godkänd kommer pengarna att snart sättas in på kontot.

Hur går det till att söka ett mikrolån via Internet?

Det är som vi tidigare skrev väldigt enkelt att söka ett mikrolån via Internet. I grund och botten krävs det egentligen bara att du fyller i ett formulär som finns på låneinstitutets hemsida. I detta formulär får du fylla i information som personnummer, önskat lånebelopp, namn, telefonnummer och bankkonto.

Detta är den informationen som sedan långivaren använder för att besluta om du har en tillräckligt god kreditvärdighet för att klara av att betala tillbaka lånet. Har du det enligt långivaren kommer de att godkänna ansökan.

Det som dock kan skilja lite åt är att vissa låneinstitut kräver att man fyller i en ansökningskod i formuläret. Denna ansökningskod får man genom att skicka ett SMS till institutet som då skickar tillbaka en kod som ska fyllas i. Numera börjar det dock bli ganska ovanligt med koder av detta slag.

Dela denna artikel på Alltomlån.com
 

Alltomlån hjälper dig att hitta - Mikrolån

Här finns långivare som lånar ut 3 000 kr. Du kan se kostnaden för just detta lånebelopp. Ändra enkelt löptid eller lånebelopp nedan för att se priser för detta. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och snabblån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 3000 kr i 30 dagar.
NåtlånNåtlån 405 kr405 krDayPayDayPay 437 kr437 kr
Kredit365Kredit365 491 kr491 krMonettiMonetti 491 kr491 kr
MeddelandelånMeddelandelån 521 kr521 kr

OBS! Det är viktigt att du betalar dina lån i tid. Annars är risken att extra kostnader tillkommer. Vill du läsa mer om vad som kan hända ifall räkningarna inte betalas kan du göra det på vår avdelning som handlar om - Skuld som förfaller.

Bäst SMSlån just nu

Långivare som lånar ut
3000 kr i 30 dagar.
1Nåtlån
Totalt:
405 kr
Låna / Besök
2DayPay
Totalt:
437 kr
Låna / Besök
3Kredit365
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
4Monetti
Totalt:
491 kr
Låna / Besök
5Meddelandelån
Totalt:
521 kr
Låna / Besök
Välj lånebelopp och löptid:

Hitta ditt SMSlån

Välj lånebelopp
Välj löptid (dagar)
Ålder (Minst 18 år)
Betalningsanmärkning