Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Lånblogg - Blogg om finans, ekonomi och lån

Här kommer det flera gånger varje vecka nya blogginlägg som handlar om lån, ekonomi och sådant som kan påverka eller kopplas till dessa saker. Du är välkommen att läsa vår blogg och får gärna även kommentera och diskutera sådant som skrivs. Kommentera gör du genom att klicka dig in på en artikel och skriva din kommentar längst ner på sidan. Gamla inlägg hittar du i kategorierna i menyn.

Räntan i botten
Fredag, 31 Oktober 2014

Nu när Riksbanken har sänkt reporäntan till noll och bankerna har ändrat sina räntor ligger vi på extremt låga räntenivåer. Med stor sannolikhet kommer ingen av oss att någonsin vara med om lägre räntor än vad de är just för tillfället.

 
Lite fler bra blogginlägg
Fredag, 26 September 2014

Jag tänkte mig att det var dags för ytterligare ett gäng med tips om bra blogginlägg som jag tidigare har skrivit här på sajten. För ni som inte har haft det otroliga nöjet att besöka dessa artiklar tidigare måste ju få chansen att göra det.

 
Låneförmedlingen kommer nog att utvecklas
Söndag, 21 September 2014

På senare år har det börjat att dyka upp ett antal låneförmedlare till på marknaden. När vi började med denna sida 2009 så var det egentligen bara Lendo och Freedom Finance som fanns på marknaden.

 
Lite bra blogginlägg
Fredag, 12 September 2014

Som jag sa i förra blogginlägget så är skulle jag tipsa om lite bra blogginlägg som jag har skrivit genom åren. Vissa är självklart inte aktuella längre då saker och ting förändras men det ska nog finnas en del bra grejer att välja mellan, skriver jag själv ödmjukt.

 
250 blogginlägg
Söndag, 31 Augusti 2014

Om jag räknar rätt så är jag numera uppe i 250 blogginlägg här på sajten. Något man knappast trodde skulle hända när det första inlägget skickades in. Mycket har det hunnits skrivas om lån och även lite annat också.

 
Hur mycket extra kostar ditt bolån om du har betalningsanmärkningar, Kronofogdeskuld osv
Söndag, 24 Augusti 2014

Det är inte alltid som man har möjlighet att låna till sin tilltänkta bostad hos de stora bankerna där räntorna normalt är lägre. Frågan är då hur mycket dyrare det blir i kronor om man får vända sig till t ex Bluestep.

 
SMSlån till semestern är en dålig idé även om du lånar gratis
Onsdag, 13 Augusti 2014

Jag läste idag ett blogginlägg på en annan sajt som handlar om SMSlån där de tipsade om att man kunde ta ett gratis SMSlån för att betala den tänkta semester. Detta skulle vara ekonomiskt smart.

 
Hur stor skillnad blir det i kronor på ett bolån nu och 2008?
Söndag, 10 Augusti 2014

Vi har vant oss vid låga boräntor de senaste åren men frågan är hur stor skillnaden faktiskt är i kronor om man jämför med räntorna runt omkring förra bankkrisen.

 
När är det okej att låna och när ska andra vägar sökas?
Lördag, 02 Augusti 2014

Detta är en ganska viktig fråga då det ju faktiskt kan handla om ganska mycket pengar när det gäller lån. Ett lån som tagits vid fel tillfälle kan ju skapa problem i många år framåt i tiden.

 
Som vanligt lite dålig aktivitet
Torsdag, 24 Juli 2014

Som vanligt nu på sommaren har det varit lite dåligt med aktivitet här på sajten och detta speciellt när det gäller bloggande.

 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Nya blogginlägg