Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Lånblogg - Blogg om finans, ekonomi och lån

Här kommer det flera gånger varje vecka nya blogginlägg som handlar om lån, ekonomi och sådant som kan påverka eller kopplas till dessa saker. Du är välkommen att läsa vår blogg och får gärna även kommentera och diskutera sådant som skrivs. Kommentera gör du genom att klicka dig in på en artikel och skriva din kommentar längst ner på sidan. Gamla inlägg hittar du i kategorierna i menyn.

Låneförmedlare
Onsdag, 02 Juni 2010

Här på Alltomlån.com kan du hitta länkar till Lendo och Freedom Finance. Detta är två företag som jobbar med att förmedla lån. Detta innebär att de själva inte lånar ut pengar utan de hjälper dig som kund att hitta det bästa lånet.

 
Sista avsnittet för säsongen
Fredag, 14 Maj 2010

Jaha nu har de sänt det sista avsnittet av Lyxfällan för säsongen. Frågan är nu vad man ska göra på torsdagskvällarna vid 21. För det har varit trevligt dels ur ett nöjesperspektiv och om man ser det som utbildning. Driver men en sida som Alltomlån.com kan man kalla det för jobb att titta på Lyxfällan och bättre jobb är svårt att hitta.

 
Frågor till Alltomlån.com
Torsdag, 06 Maj 2010

Vi får in ganska många frågor hit till Alltomlån.com. Dessa frågor handlar om i princip allt som har med lån att göra. Vi som driver denna sida har snappat upp ganska mycket information de senaste åren och vi försöker gärna att svara på frågor som vi får. Kan vi hjälpa till är det ju nice

 
Fler binder lånen
Tisdag, 04 Maj 2010

Rapporteringen om att räntorna kommer att gå upp i framtiden verkar ha fått genomslag i befolkningen. För om man kollar på SBAB:s månadsstatistik märks detta ganska klart.

 
Länktips om bankernas bolånskalkylatorer
Fredag, 23 April 2010

Jag hittade en trevlig artikel på DI.se som innehåller intressant information om hur bankernas kalkylator för bolån fungerar. Det tas t ex där upp saker som de inte räknar på vilka egentligen är av intresse.

 
Riksbanken låter reporäntan ligga kvar
Tisdag, 20 April 2010

För alla som gillar låga räntor kom Riksbankens meddelande idag om att man behåller reporäntan på 0,25 % som en trevlig nyhet. Räntan kommer nu att ligga kvar på denna nivå iaf till sommaren.

 
Veckans lärdomar
Fredag, 09 April 2010

Som vanligt följde jag lyxfällan även denna vecka. Och med tanke på att jag är med och driver en sådan här sajt så försöker man ju även dra lite intressanta slutsatser av det hela utöver att bara mysa framför tvn.

 
Räntan avdragsgill
Onsdag, 07 April 2010

Numera har låneföretagen blivit tvingade att ändra om hur de visar sina kostnader så att det de vill ta ut i vinst ska redovisas som ränta. Detta har även fört med sig lite andra grejer och en av sakerna är definitivt positivt för låntagarna.

 
Luckyloan anmäls av Konsumentverket
Måndag, 29 Mars 2010

Det kan vara tufft bedriva utlåning av mikrolån. Nu har nämligen Konsumentverket anmält HTO Finansiering som är det företag som lånar ut pengar på nätet genom sajten Luckyloan. De tycker att räntorna som de tar ut är ocker.

 
Lärdomar från Lyxfällan
Fredag, 26 Mars 2010

Tittade som vanligt på Lyxfällan denna vecka. Känns nästan som ett måste att titta på detta klart intressanta program om man driver en webbsida av detta slag. Varje vecka får man ju normalt se något nytt som man kan dra lärdomar av.

Och denna vecka var ju inte något undantag utan nu fick man lära sig vad man t ex kunde låna pengar av CSN för och att det inte behöver vara hopplöst hur än situationen ser ut.

 
<< Första < Föregående 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Nästa > Sista >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Nya blogginlägg