Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Lånblogg - Blogg om finans, ekonomi och lån

Här kommer det flera gånger varje vecka nya blogginlägg som handlar om lån, ekonomi och sådant som kan påverka eller kopplas till dessa saker. Du är välkommen att läsa vår blogg och får gärna även kommentera och diskutera sådant som skrivs. Kommentera gör du genom att klicka dig in på en artikel och skriva din kommentar längst ner på sidan. Gamla inlägg hittar du i kategorierna i menyn.

Bolånetaket
Tisdag, 13 Juli 2010

Nu har det blivit klart att Finansinspektionen beslutar om ett bolånetak på 85 %. Detta var ju inte direkt något överraskande beslut utan alla hade förväntat sig efter förvarningen tidigare.

Tidigare låg detta tak på 90 % och det betyder att man numera behöver ordna ytterligare 5 %. Antingen måste man då ha mer kontanter sparade eller så måste man ta mer i topplån för att få ihop pengarna som krävs.

 
Vad innebär höjningen av reporäntan?
Måndag, 05 Juli 2010

Vi har tidigare här tagit upp vad följderna blir när Riksbanken höjer reporäntan som de nu gör. Nu valde de en höjning på 0,25 % till 0,50 %. Lite snabbt kan man säga att det betyder att alla lån som är rörliga eller nya lån kommer att gå upp med 0,25 %.

 
Det finns annat på sommaren att göra
Måndag, 28 Juni 2010

Det finns visst annat att göra än att låna pengar nu på sommaren. Detta kan man klart märka när man tittar på antalet besökare vi har på sidan. För det är så att vi har bra mycket färre besökare nu under sommarmånaderna.

 
Tveksam tjänst
Onsdag, 23 Juni 2010

Driver man en sajt som Alltomlån.com är det ganska naturligt att man även följer bloggar inom detta område. Och i just en sådan hittade jag en mycket intressant artikel som varnade om en tvivelaktig tjänst.

 
Skärpta regler för kreditprövning
Fredag, 11 Juni 2010

Nu har regeringen beslutat sig för att införa hårdare regler när det gäller kreditprövning vid ansökningar för mikrolån. Tidigare har det inte funnits något tvång på detta vilket det då kommer att göra från och med början av nästa år.

 
Låna till semester
Fredag, 04 Juni 2010

DI.se har en intressant artikel för dig som funderar på att låna pengar till den stundande semestern. Här ska jag lista några av tipsen lite snabbt.

 
Låneförmedlare
Onsdag, 02 Juni 2010

Här på Alltomlån.com kan du hitta länkar till Lendo och Freedom Finance. Detta är två företag som jobbar med att förmedla lån. Detta innebär att de själva inte lånar ut pengar utan de hjälper dig som kund att hitta det bästa lånet.

 
Sista avsnittet för säsongen
Fredag, 14 Maj 2010

Jaha nu har de sänt det sista avsnittet av Lyxfällan för säsongen. Frågan är nu vad man ska göra på torsdagskvällarna vid 21. För det har varit trevligt dels ur ett nöjesperspektiv och om man ser det som utbildning. Driver men en sida som Alltomlån.com kan man kalla det för jobb att titta på Lyxfällan och bättre jobb är svårt att hitta.

 
Frågor till Alltomlån.com
Torsdag, 06 Maj 2010

Vi får in ganska många frågor hit till Alltomlån.com. Dessa frågor handlar om i princip allt som har med lån att göra. Vi som driver denna sida har snappat upp ganska mycket information de senaste åren och vi försöker gärna att svara på frågor som vi får. Kan vi hjälpa till är det ju nice

 
Fler binder lånen
Tisdag, 04 Maj 2010

Rapporteringen om att räntorna kommer att gå upp i framtiden verkar ha fått genomslag i befolkningen. För om man kollar på SBAB:s månadsstatistik märks detta ganska klart.

 
<< Första < Föregående 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Nästa > Sista >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL