Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Lånblogg - Blogg om finans, ekonomi och lån

Här kommer det flera gånger varje vecka nya blogginlägg som handlar om lån, ekonomi och sådant som kan påverka eller kopplas till dessa saker. Du är välkommen att läsa vår blogg och får gärna även kommentera och diskutera sådant som skrivs. Kommentera gör du genom att klicka dig in på en artikel och skriva din kommentar längst ner på sidan. Gamla inlägg hittar du i kategorierna i menyn.

Lyxfällan är tillbaka
Lördag, 09 Oktober 2010

Jag har flera gånger tidigare skrivit om veckans avsnitt av Lyxfällan här. Detta har jag nog tänkt att göra även denna säsong då det ofta finns flera intressanta punkter att ta upp från detta program som kan hjälpa till.

 
Tips på artikel om bolånetak
Onsdag, 06 Oktober 2010

Nu när det nya bolånetaket har gått igång kan det ju vara intressant att veta hur det kommer att påverkar den som vill ta ett lån.

 
Bank2 blir Marginal Bank
Tisdag, 05 Oktober 2010

Bank2 som man tidigare har kunnat hitta här på sajten har nu bytt namn till Marginal Bank. Vi kommer undan för undan att ändra namnet här på sajten.

 
BoUpplysningen.se
Fredag, 24 September 2010

Här på Alltomlån skriver vi ganska mycket om olika saker att tänka på när du letar efter ett bolån. Vi har mer än 30 artiklar som handlar om bolån. Detta gör att vi har en ganska bra koll på det där med lån och hus.

Men lånet är ju inte allt när man köper ett hus och därför tänkte jag idag tipsa om en annan sajt som tar upp mycket mer runt husköp.

 
Tankar om sajten
Fredag, 24 September 2010

Vi har tidigare efterlyst förslag på saker som saknas på denna sajt och allmänna synpunkter från ni som besöker oss. Vi har även fått in en del grejer från er som besöker oss. Av dessa förslag har lagt till några av sakerna på sidan.

 
Härliga bovar
Söndag, 19 September 2010

Ibland kan man inte bli annat än imponerad av de kriminella som det finns i världen. Jag läste nämligen en rolig nyhet som hade med en minst sagt misslyckad rånare och ett banklån att göra.

 
Vår sida växer
Fredag, 17 September 2010

Alltomlån.com blir inte mindre direkt med tiden. Sidan är nu strax över två år gammal och vi har under denna tid lagt nästan 500 artiklar på sidan. Av dessa är närmare 200 vanliga artiklar som ger information om de olika aspekterna av lån.

 
Amortera eller spara
Måndag, 13 September 2010

Detta är en mycket intressant fråga som man verkligen bör ställa sig. Svaret är tyvärr inte jätteenkelt enligt mig utan det är många olika faktorer som man måste ta hänsyn till.

 
Loanland lägger ner
Fredag, 10 September 2010

Låneförmedlaren Loanland har beslutat sig för att börja lägga ner verksamheten. Detta för att det helt enkelt inte har varit lönsamt att driva verksamheten.

 
Låna trots skulder hos Kronofogden
Måndag, 06 September 2010

Till denna sajt får vi ofta frågor om man kan låna pengar om man har skulder hos Kronofogden eller ej. Tyvärr är detta något som ofta är svårt att få då de allra flesta långivare har som regel att de inte lånar ut pengar till personer som har skulder hos Kronofogden. Detta gäller ofta även för de långivarna som annars erbjuder lån till personer som har betalningsanmärkningar.

Anledningarna som långivarna har till att icke godkänna dessa ansökningar är tämligen ointressanta utan det räcker med att konstatera att så är fallet.

 
<< Första < Föregående 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Nästa > Sista >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Nya blogginlägg