Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Lånblogg - Blogg om finans, ekonomi och lån

Här kommer det flera gånger varje vecka nya blogginlägg som handlar om lån, ekonomi och sådant som kan påverka eller kopplas till dessa saker. Du är välkommen att läsa vår blogg och får gärna även kommentera och diskutera sådant som skrivs. Kommentera gör du genom att klicka dig in på en artikel och skriva din kommentar längst ner på sidan. Gamla inlägg hittar du i kategorierna i menyn.

Veckans avsnitt av Lyxfällan talar för sig självt
Torsdag, 21 Oktober 2010

Normalt brukar jag inte ha speciellt svårt att tänka på lite bra tips från avsnitten av Lyxfällan. Denna gång känns det knappt som man behöver tipsa om så mycket då det borde stå ganska klart för de allra flesta att man inte kan ha utgifter på över 30 000 kr i månaden om man har 0 kr i inkomst.

 
Insplanet har hittat till Alltomlån
Tisdag, 19 Oktober 2010

Insplanet är ju väldigt kända för att de länge har sysslat med att jämföra priser på t ex försäkringar. Nu har de dock också börjat med att förmedla lån.

 
Det andra avsnittet av Lyxfällan
Fredag, 15 Oktober 2010

Här kommer några snabba reflektioner från det andra avsnittet av denna säsong av Lyxfällan. Som alltid ett intressant program om man frågar mig.

 
Låna 500 kronor
Tisdag, 12 Oktober 2010

När mikrolånen och smslånen kom ut var det ganska vanligt att det gick att låna 500 kronor. Denna möjlighet försvann sedan nästan helt utan det gick bara att låna större summor.

Men nu har faktiskt de allra minsta lånen gjort en liten comeback på marknaden, vilket förhoppningsvis många gillar.

 
Vivus - Nya på sajten
Söndag, 10 Oktober 2010

Vi har under de senaste dagarna lagt upp en ny långivare här på sajten. Det är Vivus som vi nu har lagt till. Detta är ett låneinstitut som sysslar med mikrolån.

 
Lyxfällan är tillbaka
Lördag, 09 Oktober 2010

Jag har flera gånger tidigare skrivit om veckans avsnitt av Lyxfällan här. Detta har jag nog tänkt att göra även denna säsong då det ofta finns flera intressanta punkter att ta upp från detta program som kan hjälpa till.

 
Tips på artikel om bolånetak
Onsdag, 06 Oktober 2010

Nu när det nya bolånetaket har gått igång kan det ju vara intressant att veta hur det kommer att påverkar den som vill ta ett lån.

 
Bank2 blir Marginal Bank
Tisdag, 05 Oktober 2010

Bank2 som man tidigare har kunnat hitta här på sajten har nu bytt namn till Marginal Bank. Vi kommer undan för undan att ändra namnet här på sajten.

 
BoUpplysningen.se
Fredag, 24 September 2010

Här på Alltomlån skriver vi ganska mycket om olika saker att tänka på när du letar efter ett bolån. Vi har mer än 30 artiklar som handlar om bolån. Detta gör att vi har en ganska bra koll på det där med lån och hus.

Men lånet är ju inte allt när man köper ett hus och därför tänkte jag idag tipsa om en annan sajt som tar upp mycket mer runt husköp.

 
Tankar om sajten
Fredag, 24 September 2010

Vi har tidigare efterlyst förslag på saker som saknas på denna sajt och allmänna synpunkter från ni som besöker oss. Vi har även fått in en del grejer från er som besöker oss. Av dessa förslag har lagt till några av sakerna på sidan.

 
<< Första < Föregående 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Nästa > Sista >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL