Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bolån / Bostadslån
Ekonomi
Intressant
Mikrolån / Smslån
Nyheter
Nyttiga tips
Privatlån
Roligt
Statistik
Övrigt
Avancerad sökning
Om Allt om lån
Kontakta oss
Sitemap

Lånblogg - Blogg om finans, ekonomi och lån

Här kommer det flera gånger varje vecka nya blogginlägg som handlar om lån, ekonomi och sådant som kan påverka eller kopplas till dessa saker. Du är välkommen att läsa vår blogg och får gärna även kommentera och diskutera sådant som skrivs. Kommentera gör du genom att klicka dig in på en artikel och skriva din kommentar längst ner på sidan. Gamla inlägg hittar du i kategorierna i menyn.

Julklapp för dig med studielån
Onsdag, 29 December 2010

Att ha ett lån från CSN tillhör inte ovanligheten i detta land. Det är ungefär 1 miljon som har denna typ av lån. Detta är också en form av lån med en låg ränta varför det inte prioriteras när det gäller att betala tillbaka snabbt. Nu kommer det faktiskt att bli ännu trevligare för oss med denna typ av lån.

 
Undersökning om SMSlån del 2
Fredag, 17 December 2010

I mitt förra blogginlägg skrev jag om en undersökning som gjorts på Expressen som visade på att 94 % var negativa till SMSlån. Nu har även Dagens Industri gjort en liknande undersökning.

 
Undersökning om SMSlån
Onsdag, 15 December 2010

Jag läste om en intressant undersökning som Expressen hade gjort. De ställde helt enkelt frågan till sina besökare "Är det okej att ta SMSlån för vissa inköp?".

 
Har visst varit lite dålig den senaste tiden
Söndag, 05 December 2010

Det har varit lite dåligt med inlägg här i bloggen den senaste tiden. Detta då vi driver flera andra sidor också och ibland måste man lägga fokus på andra prylar.

 
Lite sen lyxfälla
Måndag, 15 November 2010

Här kommer mina lite försenade tankar från förra veckans avsnitt att Lyxfällan. Ett avsnitt som faktiskt gav lite bra grejer plus en riktigt skrämmande sak.

 
Vite för Meddelandelån
Tisdag, 09 November 2010

Här har jag tidigare tagit flera gånger att Konsumentombudsmannen, KO har jagat olika mikrolånsgivare för att de t ex inte tagit ut ränta utan istället bara haft en avgift.

 
Lite Lyxfällan igen
Fredag, 05 November 2010

Efter en veckas uppehåll var det kära Lyxfällan tillbaka. Som vanligt blir man lite förfärad över hur mannen med problem agerat.

 
Den framtida räntan
Tisdag, 02 November 2010

Den Indiens centralbank har beslutat att höja sin reporänta till 6,25 %. En klart mycket högre räntan än vår som för tillfället ligger på 1 %. Kan man dra några personliga slutsatsar av detta?

 
Stefan höjer igen
Tisdag, 26 Oktober 2010

Riksbanken beslutade som väntat att höja ränta till 1 %. Detta är ytterligare en ökning med 0,25 % från tidigare.

 
Man kan inte bli annat än imponerad
Fredag, 22 Oktober 2010

Att den senaste finansiella krisen hade mycket att göra med att de amerikanska bankerna lånade ut en massa pengar till folk som sen inte kunde betala tillbaka är ju ganska klart.

 
<< Första < Föregående 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Nästa > Sista >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL